Iată că un alt muncitor din Câmpulung, în vârstă de 57 de ani, a murit electrocutat de pe acoperișul unei hale aflate în construcție. Incidentul s-a petrecut azi, în jurul prânzului, pe DN73, în apropierea drumului spre comuna Poienarii de Muscel. Imediat după incident, s-a sunat la 112, pentru a cere ajutor medical iar martorii au specificat faptul că bărbatul este inconștient. Sosite la fața locului, cadrele medicale au constatat că bărbatul este în stop cardio-respirator și cu toate eforturile depuse de aceștia pentru a-l readuce în simțiri au fost zadarnice, au fost nevoiți să-i declare decesul. ” Astăzi, în jurul prânzului, am fost solicitați să intervenim pe Șoseaua Națională din municipiul Câmpulung pentru coborârea unei persoane de la înălțime. Ajunși la locul evenimentului, cu o autospecială de descarcerare, am constatat că un bărbat în vârstă de 57 de ani era decedat pe un acoperiș al unei hale, la o înălțime de circa cinci metri. Decesul a fost declarat de către un echipaj al Serviciului Ambulanță iar persoana decedată a fost coborâtă cu ajutorul mijloacelor din dotare”, a declarat plt. adjutant Bogdan Ilina de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung.
La fața locului, au ajuns și polițiștii musceleni care au demarat cercetările în cauză și au întocmit un dosar penal de ucidere din culpă și nerespectarea și neluării măsurilor privind SSM.
Din primele cerectări a reieșit că bărbatul lucra fără forme legale și acesta a murit electrocutat întrucât prezenta semne specifice. Se presupune că acesta ar fi atins din greșeală cablurile electrice aflate la mică distanță de acoperișul halei. Cum a fost declarat accident de munc., inspectorii ITP Argeș, au demarat și ei propria anchetă pentru a descoperi cine se face vinovat de producerea acestui accident, urmând să se dispună măsurile de rigoare.