0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second

Un bărbat din Câmpulung și-a pierdut ieri viața în urma unui accident de muncă. Peste acesta a căzut brațul unui mini buldoexcavator, în timp ce se afla într-o gospodărie aflată pe strada Livadiei, unde lucra la un terasament. Cu toate eforturile depuse de pompierii musceleni, după ce au reușit scoaterea victimei de sub utilaj aceștia nu au mai putut decât să constate decesul. Sosiți la fața locului, polițiștii musceleni au demarat o anchetă urmând să stabilească modul în care s-a produs accidentul de muncă și cine se face vinovat de producerea lui. Cum a fost declarat accident de muncă, pe fir, au intrat și inspectorii de la ITM Argeș.

Marți, în jurul prânzului, la 112, s-a anunțat că pe strada Livadiei din Câmpulung, un bărbat de 41 de ani are nevoie de ajutor de specialitate, după ce brațul buldoexcavatorului pe care-l manevra a picat peste el. La fața locului s-au deplasat pompierii Detașamentului de Pompieri Câmpulung cu autospeciala de descarcerare și echipajul SMURD. Pompierii musceleni s-au chinuit minute bune să îl extragă pe bărbatul de 41 de ani. Când a fost scos, omul nu mai avea semne vitale. A fost preluat de cadrele medicale care s-au luptat să-l resusciteze.
Scos de pompieri dintre fiare
Din declarațiile martorilor, bărbatul lucra cu utilajul la un terasament și se pare că a direcționat utilajul într-o zonă cu denivelări. Luat prin surprindere, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut din utilaj fiind prins între cupa de la excavator și utilaj zdrobindu-l. “ Persoana a fost prinsă între cupa de la excavator și utilaj al unui mini buldo excavator. Bărbatul a suferit răni grave și a fost extras. Paramedicii au executat manevre de resuscitare, în urma acestora, bărbatul in vârsta de 41 de ani a fost declarat decedat de către medicul de pe echipajul SAJ”, au transmis reprezentanții ISU. La fața locului au sosit și polițiștii musceleni, care au demarat cercetările în acest caz, urmând să se stabilească modul în care s-a produs accidentul, sau dacă este vorba de un accident de muncă. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la SML Argeș, în vederea stabilirii cauzelor reale ale decesului.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %