0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

La sfârșitul săptămânii trecute, la București, a avut loc Campionatul Național de Probe Combinate,  unde așa cum ne așteptam  sportivii legitimați la Liceul cu Program Sportiv Câmpulung au avut evoluții excelente. Delegația musceleană a fost formată din 9 sportivi iar 5 dintre ei au urcat pe podiunul de premiere. Astfel, trăgând linie și adunând, delegația noastră s-a întors acasă cu 5 medalii, dintre care 1 de aur, 2 de argint și 2 de bronz. Tatiana PETRESCU

Medalia de aur și-a trecut-o în cont, speranța devenită certitudine, elevul profesoarei Daniela Păcioianu, JESSUS ARMANDO BÂNICIOIU, în cadrul probei de hexatlon U16, cu un punctaj acumulat de 4015 puncte.

Cele două medalii de argint au fost adjudecate de IONUȚ ISPĂȘANU, în cadrul probei de heptatlon U20, cu un punctaj acumulat de 4187 puncte și de ANDREEA TĂBĂCARU

( prof.Ionela Popescu), în cadrul probei de pentatlon U20, cu un punctaj acumulat de 3195 puncte.

Medaliile de bronz au fost trecute în contul lui OANA SORETE(prof. Doina Rusu), în cadrul probei aruncarea suliței  U18, cu o aruncare care a măsurat 34,54 m și a lui DAVID BRÂNDUȘOIU(prof. Ionela Popescu), în cadrul probei de hexatlon U16, cu un punctaj acumulat de 2931 puncte.

Evoluții bune au avut și restul sportivilor delegației muscelene dar ei, nu au reușit urcarea pe podiumul de premiere, însă au ocupat un onorant loc IV. Și aici, ne referim la: CONSTANTIN DINESCU, la proba de heptatlon U23, unde a acumulat un punctaj 3408 puncte; EMANUEL CIULIN, la proba de heptatlon U20, cu un punctaj de 3696 puncte; GIULIA BELCIUG( prof. Daniela Leoacă), în cadrul probei de aruncarea suliței U16, cu o aruncare care a măsurat 25,93 m. De asemenea, o evoluție bună a avut și CORNELIU BULUCEA,care în cadrul probei de heptatlon U18, cu un punctaj acumulat de 3252 puncte s-a clasat pe locul VI. Îi felicităm așadar atât pe sportivi cât și pe antrenori și le urăm în continuare mult succes!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %