0 0
Read Time:1 Minute, 23 Second

Atenție șoferi, primărița vă pregătește o surpriză!!!!
De acum încolo și polițistul local vă poate aplica amenzi de circulație

O altă idee măreață a doamnei primar vine să bage mai adânc mâna în buzunarul câmpulungenilor conducători auto. Ca să vă dăm o veste tristă, adio parcări pe trotuar sau mai știu eu pe unde! În urma unui protocol de colaborare semnat între Poliția Locală și cea Municipală, șoferii sancționați de polițiștii locali vor primi și puncte de penalizare de la Rutieră.
Colaborarea dintre cele două instituții are în vedere prevenirea și combaterea fenomenului infracțional în general și al celui stradal în special, precum și programul pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale în sistem integrat, în domeniul circulației pe drumurile publice din municipiu. Mai mult, se dorește eficientizarea activității polițiștilor locali prin integrarea sancțiunilor aplicate conducătorilor auto în Sistemul Informatic Național de Evidență a Permiselor de Conducere și a Vehiculelor Înmatriculate, a abaterilor, respectiv a implementării punctelor de penalizare aplicate ca urmare a constatării unor abateri la regimul circulației rutiere.
Polițiștii locali pot constata contravenții și aplica sancțiuni pentru încălcarea normelor legate privind oprirea, staționarea, parcarea autovehiculelor și accesul interzis, privind masa maximă admisă și accesul pe anumite sectoare de drum, având dreptul de a efectua semnale de oprire a conducătorilor acestor autovehicule, dar și pentru încălcarea normelor legale privind efectuarea activității de transport public în Municipiul Câmpulung de către persoane neautorizate în condițiile legii. Săptămânal, Serviciul Poliției Locale înaintează către Poliția Municipală – Biroul Rutier, copiile proceselor verbale pe baza cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale la regimul rutier și care au ca măsură complementară aplicarea de puncte penalizare, pentru a fi implementate în aplicație de Serviciul Rutier.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %