0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Primăria Câmpulung poate spune adio la cei 140.000 lei/anual pe care-i încasa de la cele 16 comune arondate SPCLEP Câmpulung
Un punct trecut pe Ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local, de joi, 29 aprilie, face referire la aprobarea Normelor metodologice de aplicare unitară a dispozițiilor OUG nr. 97/2005, privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români precum și stabilirea formei și conținutului actelor de identitate, ale dovezii de reședință și ale cărții de imobil, care vor intra în vigoare la finele aceastei luni. În acest sens, pe 29 martie a.c, s-a publicat în Monitorul Oficial HG nr. 295/2021. Astfel, printre alte multe prevederi, una face referire la faptul că prestarea serviciului de emitere a cărții de identitate începând de luna viitoare, să se facă gratuit, nu contra cost cum se făcea până acum. Așa încât, în cadrul ședinței de Consiliu Local de joi, 29 aprilie, aleșii locali, vor vota abrogarea celor două HCL prin care se impusese localităților limitrofe Serviciului Public Local de Evidență a Persoanelor al Municipiului Câmpulung un tarif de 0,3 lei/locuitor/lună. Este vorba de HCL nr 22/28 martie/2013 și HCL nr. 20/28 februarie/2018.
Reamintim, că doar 16 comune din Muscel au ales să fie arondate SPCLEP Câmpulung și acestea sunt: Albeștii de Muscel, Boteni, Bughea de Jos, Bughea de Sus, Cetățeni, Dâmbovicioara, Dragoslavele, Godeni, Lerești, Mioarele, Poienarii de Muscel, Rucăr, Schitu Golești, Stoenești, Valea Mare Pravăț și Vlădești.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %