0 0
Read Time:3 Minute, 4 Second

În timp ce la Câmpulung, investițiile se derulează cu viteza melcului, la vecinii noștri, acestea se execută cu viteza luminii. Ba mai mult, pentru a atenua oarecum lipsa investițiilor mari „care există dar lipsesc cu desăvârșire” edilul Elena Lasconi a început să se laude și ea cu ce poate:  cu reabilitarea trotuarelor și a unui sens giratoriu în timp ce  noi, câmpulungenii, ne uităm cu admirație către edilii  din vecini de la care Elena Lasconi ar trebui să-și ia notițe.

Și acum, dăm exemplul celui din comuna Lerești, Marian Toader care este campion la bifat investiții  în timp record. încât ar putea să ne râdă în nas  folodindu-se de versurile lui  Artanu „Am cu ce mă lăuda, să știe toată lumea!”.

Anul trecut, de exemplu, a inaugurat o piață agro industrială construită de la zero iar noi, așteptăm acest lucru de vreo 10 ani.

Anul acesta, în nicio jumătate de an, de la începerea lucrărilor, va inaugura o sală de sport multifuncțională iar Câmpulungul nu este în stare nici să le cărpească pe ici pe colo,  pe cele pe care le are, căci au cam îmbătrânit și ele că doar sunt construite în 2004, atunci când era prim ministru Adrian Năstase. Noroc cu el, că altfel, copiii Câmpulungului făceau orele de sport în aer liber. Și atunci despre ce vorbim?

La noi, constructorii se mișcă precum melcii, la alții sunt săgeată!

Și, atunci ne întrebăm pe bună dreptate  cum reușesc oare alți primari ca după ce semnează contractele de finanțare pentru diferite proiecte de anvergură și se ocupă de licitații, trec imediat la implementarea lor și cât ai clipi din ochi, anunță finalizarea proiectului? Dar ce rost are să ne mai luăm de la lucruri minore?

În fine, ceea ce vroiam să scoatem în relief este faptul  că  la Lerești, se muncește și se muncește bine și repede așa încât edilul Toader iese la înaintare cu o nouă investiție promisă concetățenilor săi încă de anul trecut.

Și cum întotdeauna edilul Toader își onorează promisiunile, la începutul lunii februarie 2023, acesta a semnat ordinul de începere  a lucrărilor ce viza construirea  unei săli de sport multifuncționale și, ce să vezi, după nicio jumătate de an, investiția se apropie de final. Minune sau seriozitate?

În acest timp, la  Câmpulung ne  mocăim să terminăm un bulevard început acum acum 2 ani și 10 luni  și investițiile de anvergură sunt trecute în stand by și aici, am aminti doar două:

construirea Pieței Centrale și  a creșei pentru care, atenție! avem banii prin CNI și Elena Lasconi nici nu le mai aduce în discuție. Dar, la noi nu se poate! Sperăm ca măcar peste vreo 30 de ani, să ne putem lăuda și noi cu ceva proiecte mărețe, cel puțin  ca să apuce măcar nepoții noștri să le vadă. Totul este să ai viziune. Și la Câmpulung, nu ducem lipsă de ea, căci ne-a asigurat city managerul Ioana Marcu. Tatiana PETRESCU

” O altă investiție care se desfășoară acum, în comuna Lerești este construirea unei săli de sport pentru care am primit finanțare prin CNI. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat pe 31 ianuarie 2023 și vă pot spune că sunt foarte încântat și mulțumit de acest constructor extrem de serios care în mod surprinzător chiar își face treaba. Mai mult, în urma discuțiilor avute cu  acesta ne-a asigurat că în cel mult o lună, lucrarea va fi finalizată. Sala de sport multifuncțională va avea capacitatea de 180 de locuri și poate găzdui mai multe activități sportive. În tot acest timp, noi, ne vom ocupa de  realizarea branșamentului electric pe care sperăm să-l  finalizăm înaintea  sălii de sport”, a declarat edilul  Marian Toader.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %