0 0
Read Time:4 Minute, 5 Second

Îl acuza pe Țâroiu că a „prăpădit” banii pe …hârtii și că nu a făcut nimic timp de 4 ani și acum vine pe FB și ne dă lecții de Administrație

„S-au cheltuit miliarde din banii câmpulungenilor pentru studii de fezabilitate aberante, care nu au nicio legătură cu realitatea. Asta înseamnă că dacă am avea acum bani să facem străzile pe care s-au făcut SF-urile este misiune imposibilă.Concret, vorbesc despre studii de fezabilitate pentru străzi necadastrate ce nu apar nici măcar pe hartă (ex. Nedelești). Sau străzi care nu au prevăzute rigole, trotuare etc. Pe scurt, bani aruncați pe ferastră. De când am ajuns primar cel mai mult timp l-am folosit pentru a face “curățenie”. Trebuie să avem o gândire sănătoasă de dezvoltare a orașului. Proiectele se fac pornind din teren, nu din birou. Așa că, voi încerca să salvez o parte din aceste documentații. Cum? Merg cu proiectanții pe teren, vorbim cu oamenii, căutăm cele mai bune soluții pentru ca proiectele să se transforme în lucrări, nu în bibliorafturi cu documente inutile”, declara deunăzi, Elena Lăsconi pe FB.

Am învățat să rămânem indiferenți la declarațiile pe care le face zi de zi, doamna primar prin care încearcă să ne inducă ideea că toți cei dinaintea ei au fost niște incompetenți și niște nepăsători cu banii publici și că ea este singura care poate face ceva pentru noi și Câmpulung dacă nu arăta cu degetul cu atâta înverșunare către antecesorii ei care au „prăpădit” banii câmpulungenilor pe….hârtii pentru a putea implementa proiecte. După părea ei de specialistă în Administrație era „câh” ce au făcut ei!!!! Nu se face așa ceva!!!

Ea nu dă banii pe ….prostii ci pe pateuri, prăjituri și consultanță

Dar, haideți să vedeți pe ce cheltuie ea banii noștri. Nici nu o să vă vină să credeți ce achiziții a făcut doamna primar pentru a-și potoli probabil, „foamea” de ….putere . Așa cum am scris mai sus, doamna „nu dă banii pe prostii” ci pe….pateuri și prăjituri și bani grei, nu câțiva lei acolo. Vreo… 20.000 lei din martie până acum. Cine o fi mâncat atâtea pateuri, saleuri, minipateuri, prăjituri sau torturi încă nu ne-am prins dar mai avem timp până la sfârșitul anului. De ce ne miră această achiziție? Păi, doamna primar este cunoscută ca având „arici” la buzunar dar, doar la cel personal și vă spun asta pentru că de când a preluat mandatul de primar, nu a fost în stare să dea presei nici acum  și nici atunci când făcea conferințe de presă din zi în zi pentru a se lăuda cu marile realizări nici măcar o cafea, o măslină, ceva. Nimic!!!!. Nici măcar o apă. Iar la ședințele de Consiliu Local, nici atât. Stau săracii consilieri locali mai mult pe….uscat. Cred că  și din acest motiv nici nu li se prea aude vocea. Ca să vezi ce înseamnă să mănânci atâtea pateuri, ai vocea puternică și doamna chiar are voce.La acest capitol stă cel mai bine dar am putea spune și la altele.Și o să vedeți mai jos la care.
Am terminat cu protocolul și acum trecem la ….. servicii de consultanță și implicit, …hârtii. Ia să vedeți cât a „păpat” doamna primar pe…..servicii de consultanță care sunt „sugativele” oricărui buget local. Aici, se iau cei mai mulți bani și nici nu se munceaște mult și greu în doar două luni: iunie și august a achiziționat aceste servicii pentru suma de : 117.095 lei. Și asta nu-i tot. În postarea de pe FB, doamna primar ne arată cum a descoperit ea apa caldă, și ca să mai șteargă din …nerealizări, vine și ne dă lecții de administrație și ne arată nouă, celor proști dar, mulți care sunt pașii pentru ca un proiect să ajungă la implementare. Păi, nu ți-e puțină rușine obrazului? Tu îl huleai pe Țâroiu că s-a îngropat în hârtii și nu a făcut nimic și   acum ce faci?Vii să ne spui că faci același lucru? Acum te-ai prins că trebuie să faci hârtii multe? Tu dai banii și pe hârtii dar și pe pateuri, care ce-i drept, nu sunt prostii. Dar, hai să vedem cum mai obții finanțare cu un simplu telefon, să vedem prin ce birouri din ministere mai intri ca la tine acasă!!!! Hai să vedem și ceva concret, nu numai caterincă. Mai mult teren și mai puțin pe la televizor, asta-i șmecheria! Dar ai descoperit-o și pe-asta cu mersul pe jos dar, a fost doar în campanie și gata. După ce te-ai văzut cu sacii în căruță acum pe plimbi pe la televiziuni unde cică faci publicitate gratuită Câmpulungului. Hai că vedem în declarația de avere de anul viitor dacă ai mințit sau nu, că nu credem că mai spui că ești corespondent PRO TV și de acolo sunt banii. Tatiana PETRESCU

           

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %