0 0
Read Time:2 Minute, 51 Second

Laura Fuiorescu, fostă Stoica are nevoie de ajutorul nostru pentru a-și continua viața și a-și putea crește minunea de fetiță de numai 8 ani
Viața ei costă peste 50.000 de euro și pentru ea contează și cel mai mic ajutor

Cu siguranță, câmpulungenii noștri nu sunt lipsiți de OMENIE cu toate greutățile vieții peste care trebuie să le depășească în fiecare zi. Astăzi, un seamăn de-al nostru are nevoie de 0 mână de ajutor întrucât viața se pare că i-a dat încă o provocare pe care numai cu ajutorul nostru, al tuturor celor care au cunoscut-o sau o cunosc pe Laura Fuioreanu o poate trece. Știm că în toată această perioadă de pandemie, noi toți am dus-o mai greu cu bani dar pentru a salva viața unui om nu trebuie să ne uităm la bani. Așadar hai să fim ÎMPREUMĂ PENTRU LAURA și să o ajutăm să treacă peste pasa asta proastă pe care a obligat-o viața să treacă. Suma este imensă pentru mulți dintre noi, dar picătură cu picătură putem face un ocean de OMENIE care mai ales acum, în pragul unei mari sărbători a creștinătății, ÎNVIEREA DOMNULUI poate face minuni. Așa că, hai să ne unim pentru o cauză nobilă, să-i salvăm viața Laurei care nu face 50.000 de euro ci cât toți banii din lume. Pe scurt, iată care este povestea ei și de acum, putem spune că viața ei se află în mâinile noastre și depinde numai de noi pentru ca ea și puiuțul ei de 8 ani să-și continue viața care și așa nu a fost prea bună cu ele. Așadar, nu mai este nevoie să vă spunem că orice bănuț contează dar mai știți ce contează? SOLIDARITATEA, OMENIA, DRAGOSTEA PENTRU CEI DE LÂNGĂ NOI. Haideți să demonstrăm încă o dată că suntem OAMENI.
În 2014, atunci când fetița ei, Cristina, avea doar un an și două, Laura Stoica, acum Fuiorescu a descoperit în urma unui control medical de rutină un neoplasm de col uterin pe care l-a operat. Au urmat inevitabilele, 35 de ședințe de radioterapie și 2 ședințe de brahiterapie externă. Apoi, timp de 6 ani,Laura, și-a făcut riguros toate controalele dar inevitabilul s-a întâmplat. În vara anului trecut, pe 25 iunie, acesta a descoperit multiple tumori în ambii lobi ai ficatului, și în urma biopsiei a reieșit că aceasta are metastază hepatică.A urmat un tratement citostatic și la începutul acestui an, în urma unui RMN a reieșit că tumorile își păstraseră dimensiunile. Totul a fost ok, dacă se poate spune așa ceva până luna trecută când totul a luat-o razna: metastazele au crescut la ficat, oase și limfatice.
Pentru că „speranța moare ultima”, Laura, are nevoie de un tratament terapeutic de imunoterapie țintit pentru clona SP263 pentru a duce această luptă acerbă și din care ne dorim din tot sufletul să iasă învingătoare pentru că toată viața ei a fost o luptătoare și o învingătoare. Acesta trebuie să fie făcut sistematic din 3 în 3 săptămâni și nu este decontat în România. Este nevoie de 10 astfel de ședințe, costul uneia ridicându-se la 5000 euro. Sunt bani foarte mulți de care Laura nu dispune așa că are nevoie de ajutorul nostru. Pentru cei care doresc să-i dea o mână de ajutor pot depune bani în următoarele conturi:
RO02BRDE030SV18411390300-Ron
RO95BRDE030SV18411470300-Euro-titular LAURA FUIORESCU

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %