0 0
Read Time:4 Minute, 31 Second

Orbit de gelozie, fostul iubit și-a omorât fosta iubită și pe copilul acesteia apoi, a încercat să-și ia viața, tăindu-și gâtul
Oamenii legii l-au salvat în ultima secundă și acum, bărbatul, își așteaptă sentința, cel mai probabil, dacă va fi găsit vinovat, peste 25 de ani de închisoare

Ieri după amiaza, o veste șocantă a făcut turul televiziunilor din România. O poveste de dragoste dintre un bărbat și o femeie s-a terminat tragic din cauza geloziei bărbatului. Timp de 3 ani, Irinel Ciobanu (44 ani) și Ramona Stricatu(37 ani) au trăit în concubinaj, o relație care din cauza geloziei lui a devenit foarte toxică. Faptul că în permanență bărbatul o acuza că îl înșală a determinat-o pe tânăra femeie să rupă relația cu acesta care a digerat cam greu această despărțire. Până ca această ruptură dintre ei să se concretizeze, cei doi, au fost invitații unei emisiuni de cancan pe postul Antena 1, emisiune moderată de Mirela Vaida care a avut darul să-i lămurească cum stau lucrurile dintre ei, testul cu poligraful la care au fost supuși fiind revelator. Întoarsă acasă, la Mihăești, împreună cu fiul ei de 15 ani, Andu Nicușor Brumaru, Ramona, la scurt timp, și-a refăcut viața cu un alt bărbat din localitate. Atunci când Irinel a aflat că ea și-a refăcut viața, gelozia l-a orbit și a început să o amenințe cu moartea spunându-i: „Ori ești cu mine, ori te omor și pe tine și pe copilul tău!”. Știindu-l în stare, femeia a încercat să fie precaută , ba chiar a anunțat și autoritățile pentru a evita ca o nenorocire să se întâmple. Dar, se pare că în zadar. Duminică, bărbatul, fără să mai țină cont de nimic, a căutat-o pe femeie. Ghinionul a făcut ca ea să meargă împreună cu fiul ei la biserică pentru a aprinde lumânări la mormântul părinților. Cum au ajuns în fața bisericii, au dat cu ochii de Irinel care-i aștepta și era foarte nervos. Imediat ce a dat cu ochii de ea, au și început amenințările la adresa ei și a băiatului. Între cei doi, s-a iscat un scandal și plin de ură, bărbatul a înfipt cuțitul mai întâi, în băiat care în urma loviturilor primite, a căzut într-o baltă de sânge chiar în fața bisericii din sat. Pentru a-și salva viața, Ramona, a fugit în curtea bisericii, însă criminalul a prins-o și a înjunghiat-o până ce biata de ea a căzut fără viață și într-o baltă de sânge la pământ. Când a realizat ce a făcut, criminalul, a încercat să-și ia viața, tâindu-și gâtul dar din fericire, acesta a fost oprit de oamenii legii care au fost sesizați de preotul din sat, Marcel Popa care văzându-l pe băiat căzut pe trotuarul din fața bisericii s-a gândit că a fost victima vreunui accident de circulație: ” Am venit repede la biserică și am văzut copilul plin de sânge, era căzut pe brânci.Ne-am dat seama că era mort, nu l-am atins, însă nu am știut axact ce s-a întâmplat, dacă a fost ucis sau nu. Am sunat la 112, imediat și le-am spus că este vorba de un copil într-o baltă de sânge. Soția a venit după mine și a trecut pe lângă cei doi care erau uciși și întinși pe jos iar criminalul începuse să țipe că mai omoară pe altcineva.Voia să se sinucidă și el și își băgase cuțitul în gât.Deci, prima dată a omorât copilul”, a declarat acesta.
Paul Bențoiu, bărbatul cu care femeia avea o relație de câteva luni, a declarat că atât el cât și Ramona arau urmăriți în permanență de criminal care era foarte gelos pe ea, deși cei doi, nu mai formau un cuplu de circa un an ” A tras de ea și de copil și i-a spus că dacă nu merge acasă, o taie și o omoară. Am vrut inițial, să merg cu ea la cimitir, la părinții ei, dar m-a rugat să rămân acasă. Era urmărită încă de la Paște și mă urmărea și pe mine. O urmărea peste tot cu diferite mașini. Ea nu pleca nicăieri fără copil, spunea că dacă moare ea, să moară și copilul odată cu ea”, a declarat bărbatul.
Fostul soț al Ramonei, Adrian Brumaru a declarat următoarele: „El a mai amenințat-o și copilul mi-a spus că dacă ea pleacă de la el din cauza băiatului, îl omoară și pe el. Ea a fost și la Poliție și le-a declarat că o amenință acest Irinel Ciobanu. Așa mi-a spus băiatul și uite ce le-a făcut!!!!!”
Trupurile celor două victime decedate au fost ridicate și duse la IML Argeș în vederea necropsiei și a stabilirii cauzelor decesului iar criminalul a fost dus cu o ambulanță la Spitalul de Urgență Pitești și supus imediat unei intervenții chirurgicale care i-a salvat viața. Acum, bărbatul se află în afara oricărui pericol și urmează ca oamenii legii să-l audieze dar nu înainte ca acesta să fie supus unui test psihologic din care să reiasă că era sau nu, în deplinătatea facultăților mintale. După terminarea anchetei, acesta riscă să stea în puscărie, cel puțin 25 de ani dacă va fi găsit vinovat.

https://www.youtube.com/watch?v=aXCl8fDvTyY&ab_channel=AccesDirect

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %