0 0
Read Time:2 Minute, 21 Second

La Poienarii de Muscel, edilului Ion Banzea i-au dat serios de muncă ploile abundente căzute în ultimele două luni  și asta pentru că ulițele care nu au fost reabilitate în totalitate, adică nu au fost asflaltate, au fost distruse astfel încât locuitorii au mari probleme să ajungă la proprietăți.

Dată fiind situația din teren, edilul Banzea a dat ordin pe unitate, ca toate străzile avariate să fie refăcute cu calcar și aduse la normalitate. Totodată s-au desfundat toate șanțurile colmatate din toată comuna  și  după cum ne-a declarat edilul Banzea, s-a muncit  pe brânci luna aceasta, întrucât toate străzile din comună au fost luate la mână pentru a se vedea starea lor iar acolo unde ploile au făcut prăpăd, s-a reparat cu calcar  toată stricăciunea.

Cum edilul  Banzea este obișnuit să lucreze pe mai multe fronturi, o altă echipă lucrează la reabilitarea unui pod  din lemn pe Valea Jugurului, la Valea Itului în punctul „Vișoiu” la care se înlocuiește scândura  cea veche putrezită cu una nouă iar  subordonații săi din Primărie se ocupă de obținerea  actelor și avizelor necesare demarării a două investiții: canalizarea și asfaltarea a două drumuri.

Așa că, în această vară, la Poienari, se muncește la foc automat și este un lucru cu care ne-a obișnuit de ani buni, edilul Banzea care se dovedește zi de zi că „este omul potrivit la locul potrivit”. Tatiana PETRESCU

” Acum, reparăm un pod pe Valea Jugurului, din Valea Itului care este din lemn și a putrezit scândura, așa încât, ne-am apucat să o schimbăm cu una nouă. Podul se află în punctul „Vișoiu” și vom face această lucrare în regie proprie.

În paralel, lucrăm la repararea drumurilor stricate de ploile abundente căzute în aceste două luni și  totodată, am decolmatat toate șanțurile. Toată comuna am luat-o la mână și vreau să spun că am muncit serios, mai ales luna aceasta, cu reabilitarea drumurilor cu calcar pentru care până acum, am consumat peste 600 l de motorină numai cu wolla.

Pentru proiectul de canalizare azi, secretarul este plecat la Pitești pentru a lua avizul de la Ape și mai avem luat  la acest proiect  și DALI iar pentru proiectul de asffaltare a celor două drumuri „Peste Coastă” și „Leculești” avem deja SF-ul  și DALI.

Urmează să luăm toate avizele după care vom da drumul la licitații și după ce vom afla firmele câștigătoare vom da drumul la lucrări. Asta-i situația cu proiectele mari, durează foarte mult până se iau toate avizele și trebuie să fim perseverenți pentru că așa-i treaba la noi.

În paralel, ne mai ocupăm și de lucrări mai mici dar care sunt la fel de importante pentru locuitorii comunei noastre. Dar știți dumneavoatră că în administrație se face treabă bună pas cu pas”, a declarat edilul Banzea

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %