0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second

LICEUL TEHNOLOGIC AUTO CÂMPULUNG MUSCEL

Câmpulung, Str. Șoseaua Natțonală, nr.108, CP. 115100; e-mail: technological_group@yahoo.com; TEL: 0248.529150 FAX: 0248.529140

Cine suntem ?

Liceul Tehnologic Auto este situat în orașul Câmpulung, un oraș cu vechi tradiții în învățământul românesc. Variantele educaționale și de formare profesională realizate în prezent și propuse pentru perioada următorilor ani, consolidează poziția Liceului Tehnologic Auto pe piața educațională, devenind un important centru de dezvoltare al învățământului din zona Muscel. Paleta de profiluri și specializări răspunde cu promptitudine și competență a provocãrilor mediului economic, dinamicii pieței muncii, școala noastră venind în întâmpinarea nevoilor comunității, a dorințelor elevilor și familiilor acestora. Liceul Tehnologic Auto Câmpulung va fi recunoscut pentru calitatea și finalitatea pregătirii profesionale.
Misiunea Liceului Tehnologic Auto Câmpulung este de a oferi tinerilor din partea de sud a orașului Câmpulung și zonele învecinate un învățământ de calitate, să formeze elevilor spirit de echipă, să sprijine dezvoltarea carierei, contribuind astfel la dezvoltarea comunității și la ocuparea forței de muncă.
În acest sens: – vom asigura în unitatea noastră de învățământ un climat de muncă bazat pe responsabilitate si respect reciproc, pentru ca fiecare participant la proces să își valorifice la maxim potențialul profesional și intelectual.

LICEUL TEHNOLOGIC AUTO CÂMPULUNG VĂ PREZINTĂ OFERTA PENTRU ANUL ŞCOLAR 2023 – 2024

LICEU ZI, clasa a IX-a

Mecanică/Mecanic Auto – 24 locuri            COD 185

ÎNVĂŢĂM NT PROFESIONAL ZI de 3 ani

Mecanică/Mecanic Auto – 48 locuri cu absolvenţi de 8 clase, cu obţinerea permisului de conducere categoria B,C, CE gratuit şi bursă 200 lei/ lună     COD 527

LICEU SERAL

Mecanică/Mecanic auto clasa a IX-a – 24 locuri
clasa a XI-a – 48 locuri

Variantele educaționale și de formare profesională realizate în prezent și propuse pentru perioada următorilor ani, consolidează poziția Liceului Tehnologic Auto pe piața educațională, devenind un important centru de dezvoltare al învățământului din zona Muscel. Paleta de profiluri și specializări răspunde cu promptitudine și competență a provocãrilor mediului economic, dinamicii pieței muncii, școala noastră venind în întâmpinarea nevoilor comunității, a dorințelor elevilor și familiilor acestora.

ATENȚIE! NUMAI LA NOI PUTEŢI obţine permisul de conducere categoriile B,C,CE, pentru că suntem singura instituţie de stat autorizată din zona Muscel.

Optează pentru viitorul tău!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
50 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
50 %