0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Medicul Adina Alberts face noi mărturisiri și precizează care sunt medicamentele cele mai eficiente, în momentul de față, în tratarea bolnavilor COVID, medicamente pe care autoritățile, din motive greu de înțeles, fac tot posibilul să nu le introducă în schema oficială de tratament.
Reamintim faptul că, Ivermectina, medicamentul pentru câini, ieftin și considerat ca fiind singurul profilactic în lupta împotriva COVID este, potrivit a zeci de studii clinice, un medicament minune pe care, din motive greu de înțeles, autoritățile refuză să îl introducă în spitale. ”Acum avem Ivermectina ca posibil medicament foarte eficient. Azitromicina are efect antiviral bun, deși este antibiotic. La fel și doxiciclina. Vitamina D3 este foarte utilă, zincul este esențial…Cercetători din toată lumea au făcut multe descoperiri în acest ultim an vizavi de medicamente cunoscute și eficiența lor împotriva covid. Dar sunt blocați peste tot.
Mulți medici folosesc Ivermectina în spitale fără știrea autorităților
Din surse confidențiale am aflat că, din fericire,mulți medici au folosit Ivermectina în tratarea bolnavilor COVID. De asemenea au utilizat Ivermectina chiar pentru tratamentul unor infecții nozocomiale. Cu rezultate foarte bune. Se pare că Ivermectina este eficiantă împotriva infecțiilor nozocomiale date de stafilococul auriu. În tot acest timp,vedem cum sunt utilizate tot felul de medicamente noi pe muribunzii din spitale. Doamne, o să spun ceva ce poate o să vă îngrozească dar este exact ceea ce gândesc. Aceste substanțe și medicamente noi, au fost pur și simplu experimentate pe oamenii noștri dragi, pe părinții și bunicii noștri internați cu forța în spitale (vezi legea carantinării). ”, a afirmat recent medicul Adina Alberts.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %