0 0
Read Time:3 Minute, 13 Second

În sfârșit, după aproape 6 luni de caznă, liftul de la Policlinică se va pune în funcțiune. Acest lucru nu ar fi fost posibil dacă nu exista sponsorizarea de la firma HOLCIM, cea care de fiecare dată a sărit în sprijinul Câmpulungului și a comunelor limitrofe pentru a finanța proiecte viabile pentru societate.

La acest capitol, avem foileton în legătură cu minciunile, prostia, neputința și foamea de bani care-i caracterizează pe toți cei implicați în acest subiect. Din păcate, conducerea Spitalului Municipal Câmpulung nu a știut să apreciaze gestul făcut de Holcim și timp de 6 luni s-a poticnit în minciuni către presă și cetățeni dar și în neputința lor.

Și, spunem asta pentru că subiectul „lift Policlinică” a devenit unul tabu atât pentru consilierul pe Sănătate al primarului Lasconi, Andrei Aron  cât și pentru aceasta care dacă nu ne lasă memoria se lăuda încă din februarie în fața aplaudacilor de la USR că a reușit să monteze la Câmpulung un lift din această epocă pentru ca mai tărziu, să recunoască într-o conferință de presă că „Liftul nu s-a montat! Acum se lucrează la el!”. Minciuni! Doar minciun!

În tot acest timp, liftul stătea împachetat în curtea Policlinicii. După ce am scris despre minciunile lor, pentru a mai atenua din efecte, au chemat repede niște meseriași pentru a-l despacheta și introduce în interiorul Policlinicii.

Toate au fost bune și frumoase până când a trebuit să monteze cabina liftului. Atunci au descoprit că nu se „pupă” mai nimic cu ceea ce au construit ei și dimensiunile cabinei, ușa liftului se deschidea sub nivelul etajului, așa că marea inaugurare a fost iarăși amânată. Bineînțeles că Aron și managerul Florea au ascuns acest lucru.

Au negat realitatea chiar și atunci când aceasta era evidentă. Au făcut reparațiile necesare, și apoi, bucuroși nevoie mare au chemat pe cei de la ISCIR pentru a le da „binecuvântarea”, adică avizul de funcționare.

Si, ce să vezi, o altă surpriză! De această dată, una mare de tot. Proiectantul, a uitat în graba sa de a-și trage foloase babane de la stat să treacă în proiect instalația electrică cu care normal, trebuie să funcționeze liftul. Când s-au suit cei de la ISCIR în lift și au apăsat pe buton pentru a face probele necesare, s-a oprit jocul!

Au descoperit că liftul nu era legat la cablul electric.  De fapt, nu exista niciun cablu electric, nicio instalație electrică cu împământare așa cum cerea proiectul. ȘOC!! pentru Aron, Lasconi și Florea!

După ce i-am dat de gol, iarăși au negat realitatatea! Au plătit o firmă din Câmpulung pentru remedierea prostiei și apoi, i-au chemat iarăși pe cei de la ISCIR. Și iarăși au dat chix, pentru că inspectorii ISCIR au descoperit că firma constructoare nu a respectat proiectul și a folosit alte materiale decât cele recomandate de legislație, adică nu erau ignifuge și oricând liftul putea lua foc.

I-am prins și atunci, și iarăși au negat! Dar adevărul i-a lovit din nou  în față! Le-am adus proba lăcomiei și prostiei lor! Evident ne-au spus că „suntem prost informați!”.

Am trecut și peste asta!  Și iată-ne la final! Pe 23 iunie 2023 ISCIR ul le-a dat ok pentru funcționare! Liftul poate fi folosit fără însoțitor, va susține o greutate de 535 de kg, în el nu vor avea voie mai mult de 7 persoane, el va avea 3 stații. Este o realizare pentru care atât Lasconi cât și Aron și Florea nu au contribuit cu nimic, doar cu erori și  minciuni! Ei nu au cu ce se lăuda! Pentru că au gafat imens și mai ales, au jignit prin neprofesionalismul, prostia și lăcomia lor firma care i-a ajutat. Asta le este valoarea! Ce mai putem spune decât DOAMNE AJUTĂ! și să FIE ÎNTR-UN CEAS BUN! Tatiana PETRESCU

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %