0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second

12 Mai, „Ziua Internațională a Asistenților Medicali”, este ziua consacrată exprimării Recunoștinței și Mulțumirilor adresate asistenților medicali pentru toate momentele dedicate sănătății pacienților ! Este ziua acelora care, în uniforme albe sau multicolore, îngrijind copii sau seniori, își onorează cu responsabilitate și demnitate profesia de asistent medical. La celebrarea „Zilei Internaționale a Asistentului Medical”, a profesioniștilor și a profesiei pe care au ales-o cu mintea și inima și care, din vocație și pasiune a devenit un mod de viață, primiți gânduri bune, însoțite de binemeritate felicitări aniversare !
Grație profesionalismului lor, dăruirii și gestului firesc al sacrificiului de sine, parcurgerii cu pași discreți a vieții pacienților, asistenții medicali sunt forța indispensabilă pentru sănătatea comunității. Asistenții medicali însoțesc în mod constant, altruist și necondiționat administrarea oricărui tratament cu remedii terapeutice prescrise cu emoția propriilor inimi: grijă, mângăiere, zâmbete, compasiune. Fiecare clipă din propria lor existență, dedicată fiecărei clipe pentru îngrijirea și vindecarea unui om, reflectă cu fidelitate sensul trecutului și certitudinea prezentului, pe care se creează viziunea și orizontul viitorului. Avem convingerea că împărtășim aceleași valori profesionale și că depășirea oricăror obstacole se obține prin demersuri solidare, în parteneriatul pe care îl onorăm deopotrivă, asistenții medicali și instituția Ordinului, știut fiind că valorificând potențialul individual circumscris efortului colectiv pot fi obținute performanțe notabile și, întotdeauna, numai ÎMPREUNĂ, poate fi atinsă excelența în profesia de asistent medical, pentru un VIITOR MAI SIGUR, MAI LUMINOS, MAI SĂNĂTOS !

La Mulți și Binecuvântați Ani, Asistenți Medicali Argeșeni ! La Mulți Ani, Asistenți medicali de pretutindeni !
Cu respect,
Echipa de conducere a OAMGMAMR Filiala Argeș

Ordinul Asistenților Medicali Argeș marchează „Ziua Internațională a Asistenților Medicali” în cadrul Conferinței Județene ”Zilele Asistentului Medical Argeșean”, ediția a XI-a, care aduce în atenție tema lansată în acest an de Consiliul Internațional al Asistenților Medicali (ICN)”ASISTENȚII NOȘTRI. VIITORUL NOSTRU”. Vom reveni cu amănunte !

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %