0 0
Read Time:4 Minute, 16 Second

USR și primărița Lăsconi i-au scos de sub preș vicelui Zaharia tot gunoiul Câmpulungului

La ședința ordinară de Consiliu Local din această lună, s-a văzut încă o dată o ruptură a alianței de conjunctură USR PLUS -PNL , dar s-a mai văzut și altceva: un teatru ieftin jucat de Lăsconi și una dintre consilierele USRPLUS cu mult tupeu, și aici ne referim la Andreea Ionescu care a acceptat să intre în jocul șefei pentru a-i mai spăla puțin obrazul scuipat de câmpulungeni și să lanseze un atac la baionetă asupra viceprimarului care a căpătat multe bile albe de la câmpulungeni grație seriozității de care dă dovadă, lucru care se vede treaba că o supără enorm pe doamna primar că vicele i-a luat fața. Așa că, cele două, au țesut un plan cum să i-o „coacă” vicelui și i-au găsit și „nodul” în papură: mizeria din oraș, ținând cont că ADP-ul este în subordinea lui. Gentelmen din fire, vicele a „încasat-o” dar a și ripostat luându-le apărarea muncitorilor de la salubritate care cu bune și cu rele, cu pauze de cafele sau de tutun își fac și treaba cu profesionalism. Mai mult, vicele, a punctat că educația civică este cea la care trebuie lucrat și murdăria nu s-ar mai vedea așa de mult cum reclamă consiliera USR. În contrazicerea lui a venit însă, primărița Lăsconi, care a recunoscut că i-a urmărit pe adp-iști „incognito” și a văzut că aceștia fac lucru de mântuială. Vă dați seama la ce se pretează primărița pentru a căpăta un atu în lupta cu contracandiidații săi pe care să-l scoată din mânecă la momentul oportun: să se deghizeze și să-și piardă din timpul ei prețios să-i urmărească pe măturători pe stradă în loc să scrie la un proiect european sau să se converseze cu city managerul din Sinaia. Asta nu aș fi crezut-o niciodată. Dar, pentru amuzament, vă redau mai jos dialogul dintre cei trei care, credeți-mă, face toți banii. Tatiana PETRESCU

 Consilier local USR PLUS, Andreea Ionescu: ” Nu știu dacă vă amintiți, dar la ultima ședință, doamna primar, ne-a rugat să venim cu niște puncte pentru dezvoltarea orașului. Am profitat un pic de faptul că facem parte din același grup și am discutat în biroul doamnei primar săptămâna trecută pe câteva dintre ele. Unul și cel mai important punct pe care l-am avut pe acea listă a fost curățenia din oraș care nu știu ce vede fiecare dintre dumneavoastră și în acest sens, am discutat și cu colegii mei, mai ales cu cei din comisia noastră, nr.4 și vreau să vă spun că este foarte mizerie în oraș!!!! Deci, nu pot să-mi dau seama ce întâmplă? ”
Viceprimarul Nicolae Zaharia: ” Doamna consilier, am înțeles aluzia!!! O să vă răspund la această întrebare ”
Andreea Ionescu: „Nu, nu este nicio aluzie!!!”
 Nicolae Zaharia: Spre exemplu, când vorbim de mizeria în oraș, prima dată, mergi în zona din centru.
Andreea Ionescu : Eu locuiesc în cartierul Grui și nu ies de acolo decât atunci când vin la Primărie, să știți. Acolo locuiesc, lucrez de acasă și nu ies din cartier. Peste tot, mi se pare că este foarte mizerie. Cojile de semințe din parc, sunt primele care mă afectează în mod direct, curățenia în parcuri”
 Nicolae Zaharia: „Ne întoarcem la aceeași discuție cu Poliția Locală”.
Andreea Ionescu : „Sunt foarte mulți cetățeni care nu respectă regulile. Sunt perfect conștientă cine sunt vinovații. Întrebarea este: ce facem?”
Nicolae Zaharia: Păi, în momentul în care ADP-ul intră cu o echipă de 4 persoane pentru că ei sunt împărțiți pe zone, eu vă spun că acolo unde se intră, se face curățenie așa cum trebuie!!!
Primarul Elena Lăsconi: „Eu vă spun că nu!!!. Eu am mers sub acoperire, după ei. Fac lucru de mântuială!!!
Andreea Ionescu: „Un singur exemplu vă dau: la ora 9.30 dimineața, am mers în parcul din Grui, cel de la Biserică, m-am așezat pe o bancă, am stat să mă relaxez 10 minute, și angajații de la ADP, fix 4 la număr, erau în foișor, la cafea.Nu am nimic împotrivă. Și eu am lucrat și știu ce înseamnă să-ți iei pauză de cafea. Eu vă spun că nu fac curațenie și nu vreau să fac un sabotaj direct la dumneavoastră!!!
 Nicolae Zaharia: „Sunt și situații din acestea, dar vă spun că sunt și situații când vii în Piața Primăriei și vezi coșurile goale și lângă bancă este o mizerie de nedescris, dar nu dată de un câine sau altcineva. La fel se întâmplă și prin parcuri sau alte zone de la blocuri”
 Nicolae Zaharia: „Referitor la curățenia orașului, că nu mă feresc de lucrul ăsta, noi, am gândit pentru anul viitor, o modificare a organigramei privind salubritatea. Dar, pretențiile au crescut și bine că au crescut în ceea ce privește curățenia și este foarte bine că se întâmplă lucrul ăsta dar vreau să vă spun că toată lumea vrea curățenie dar implicarea trebuie să fie și din partea cetățenilor . Trebuie să avem acea acțiune și educație  civică”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %