0 0
Read Time:3 Minute, 30 Second

„Restul presei care nu contează în Câmpulung” pentru primarul Lăsconi conform unei declarații făcute de aceasta la un post de televiziune din Pitești a reușit s-o „scoată din pepenii” de Dăbuleni pentru prima dată de la preluarea mandatului de primar. Aceasta a acuzat ziarul nostru și postul local de televiziune Muscel TV că a dezinformat câmpulungenii și că le-a adus grave prejudicii lor dar în principal, Administrației Locale tratând cu seriozitate un subiect „fierbinte” pentru câmpulungeni: dărâmarea garajelor. Totul a pornit de la nemulțumirea unei localnice din cartierul Grui care s-a arătat total nemulțumită de anunțul primăriței de a începe operațiunea: dărâmarea garajelor din acea zonă începând cu data de 1 iulie 2021 și care a fost inițiatoarea unei scrisori deschise către edilul Lăsconi prin care îi solicita o întâlnire cu deținătorii de garaje din Grui în dorința de a găsi o soluție viabilă pentru ambele părți. Mesajul s-a rostogolit pe Facebook și cum doamna este mare iubitoare a acestei rețele de socializare unde își anunță toate „realizările” nu avea cum să-i scape un asemenea subiect care se pare a căpătat mărimea bulgărului de zăpada ce risca s-o strivească după replicile dure avute la adresa ei din partea câmpulungenilor. În loc să vină să discute cu cei care așteptau de la ea o rezolvare a problemei lor, edilul, a preferat să se comporte precum struțul și să arunce cu acuze către doi din reprezentanții presei locale. Iritarea doamnei primar se pare că a căpătat proporții gigantice dacă aceasta nu a mai așteptat să-și exprime un punct de vedere pe care să-l dea presei ci a ales să arunce cu noroi în niște jurnaliști ce nu-i ridică osanale, care de peste 20 de ani chiar și-au făcut treaba cu profesionalism și seriozitate informând de fiecare dată corect câmpulungenii despre tot ce s-a întâmplat în urbea noastră și nici într-o conferință de presă așa cum ar fi fost normal, un lucru nu tocmai deontologic pentru doamna fost reporter. Deontologic ar fi fost din partea ei să dea un punct de vedere din partea instituției pe care o conduce despre acest subiect către toată presa până la apariția știrilor. Referitor la acuzația că „nimeni din Primărie nu a fost informat de această întâlnire”, nu noi suntem cei care mințim și inducem în eroare câmpulungenii ci tocmai dumneaei și, în avantajul nostru vine discuția pe whatsapp avută de unul dintre consilierii locali USR, Silviu Ciobănică cu Geanina Bebeșelea, inițiatoarea scrisorii deschise, discuție despre care consilierul ei a omis să-i raporteze „doamnei de fier” de frica repercursiunilor. De altfel, lui Silviu Ciobănică i-a fost interzis de șefa sa să meargă la întâlnire și cum este un umil executant, a respectat ordinul.
Silviu Ciobănică: ” Sunt multe de spus! Vă rog să aveți răbdare până mâine, când voi veni în Grui și vom putea sta de vorbă!”
Geanina Bebeșelea: „În a doua parte a zilei vă rog!”
Silviu Ciobănică: „Sigur”
Geanina Bebeșelea: „După ora 17 este cel mai bine!”
Silviu Ciobănică: „Și pentru mine”.
Și acum, o întrebăm pe doamna primar cine minte: ea sau noi care suntem după părerea sa, niște „ageamii”? Și ca să vă mai dăm o mostră a ipocriziei sale, și suntem nevoiți să lucrăm cu materialul clientului, aceasta a mai declarat că ” nu putea să se întâlnească cu cei din Grui din cauza pandemiei „ dar adevărul este că i-a fost frică de reacția celor nemulțumiți de decizia ei pentru că întâlnirea era în aer liber și nu exista niciun risc. Dar ce se face doamna primar cu organizarea concursului de desene din 1 iunie cu ocazia Zilei Copilului care a avut loc la un restaurant din municipiu din cauza ploii și unde s-au îngrămădit în interior peste 250 de persoane? Atunci nu mai era pandemie? Date fiind condițiile, vă lăsăm acum pe dumneavoastră să decideți cine aduce mai mari prejudicii imaginii Câmpulungului, noi sau ea? Spre final, îi amintim doamnei primar că la noi, la români, circulă un proverb care spune că ” Nu mor caii când vor câinii și nici câinii când vor jupânii!” și când spunem „jupâni”, doamna primar știe la cine facem referire. Tatiana PETRESCU

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %