0 0
Read Time:59 Second

” Piedone” al Câmpulungului continuă demolarea garajelor – etapa II

Ei, iată că planul primăriței Lăsconi de a demola toate garajele din Câmpulung merge mai departe după ce prima etapă a fost finalizată cu brio spre surprinderea tuturor. La sfârșitul acestei luni, expiră prelungirea contractelor pentru alte 212 garaje din cele 686 rămase a fi doborâte la pământ de …..”Piedone” și urmează să răsufle ușurați alți 474 de proprietari că au scăpat și din această a doua etapă a demolărilor. Astfel, în această a doua etapă, vor fi vizate garajele, copertinele și magazii din zonele :
Grui: blocurile D1, D2, D3
-Vișoi: blocurile – D27A, D27, D26, B2, B3,B7, B9, B10, C1, C4 – amenajarea unei parcări supraetajate în cartierul Vișoi în zona blocurilor C1, C4, C5,
-Flămânda: str. Pictor Grigorescu unde se vor efectua lucrări de reabilitare a căilor de acces pietonal și auto, creare de locuri de parcare,  extinderea spațiilor verzi și creare de locuri de joacă pentru copii. Acum să vedem și ceva constructiv după această demolare în etape și ne referim pentru zonele unde au dispărut primele garaje. Că de demolat, se pare că pentru doamna primar este ușor, mai greu cu construitul. Hai că se poate!!!!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %