0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

„Cuplurile de aur” vor fi sărbătorite și felicitate ca în fiecare an

Primăria Câmpulung pregătește mari surprize pentru „cuplurile de aur” din Câmpulung care în acest an 2021, împlinesc o jumătate de veac de la căsătorie și îi așteaptă pentru a depune actele doveditoare în acest sens: copii după cărțile de identitate și după certificatul de căsătorie. Însă, acest lucru se poate face până pe data de 19 februarie 2021.
” A devenit o tradiție ca în luna februarie, cele mai longevive cupluri câmpulungene să fie sărbătorite într-un cadru festiv de către Primăria Municipiului Câmpulung. Îi invităm pe câmpulungenii care împlinesc anul acesta 50 de ani de la căsătorie să depună la Secretariatul Primăriei copii după certificatul de căsătorie și carte identitate/buletin de identitate. Termenul de depunere a acestor acte este de 19 februarie 2021, ” a declarat primarul Elena Valerica Lăsconi
Care vor fi surprizele pregătite de primărița noastră nu știm, dar cert este că pe cele mai valoroase cupluri câmpulungene care în urmă cu exact 50 de ani și-au jurat credință și iubire pentru tot restul vieții în fața ofițerului stării civile de atunci și care au împărțit împreună și bune și rele, dar respectul unul față de celălalt, răbdarea și înțelegerea nu le-au lipsit niciodată îi așteaptă lucruri frumoase.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %