0 0
Read Time:4 Minute, 12 Second

„Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor in bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Vreau şi pot să fac ceva cu adevărat important şi tocmai de aceea am nevoie de o echipă bună. Dacă voiam să «bifez» o carieră politică era simplu să iau în calcul europarlamentarele sau alegerile parlamentare. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria”. Aceasta este declarația Elenei Lăsconi înainte de alegerile locale din 2020.
„Aș uni comunitatea în primul rând. Aș aduce acasă părinții copiilor din Câmpulung plecați în străinătate și peste tot în țară. Să avem apă canal, gaz, aș vrea să văd oameni fericiți, să nu mai văd oameni care se uită în pământ când merg pe stradă.”
„Sunt foarte focusată pe treaba asta și știu exact unde vreau să ajung. Văd Câmpulungu în viitor și sunt sigură că în 10 ani o să trăim bine mersi din turism aici”, a declarat aceasta, potrivit alephnews.ro.

Azi, 26 septembrie, s-a împlinit fix un an de când primărița noastră s-a instalat pe scaunul de primar al Câmpulungului. Bilanțul realizărilor ei este așa cum se așteptau mulți dintre noi: ZERO!!!!! La început, votanții săi erau pe culmile fericirii, fiind convinși că doamna va „dărâma” munții conform promisiunilor făcute celor care au „pus botul” la vrăjeala ei de doi bani. Iată că a fost nevoie de doar un an pentru ca doamna primar să-și arate valoarea talentului: promovarea ei prin toate mijloacele posibile, în special pe FB transformând biroul de primar într-un fel de studio tv . La atât s-a rezumat munca ei. Când și-a dat seama că în administrație lucrurile nu sunt ca la tv deja era prea târziu atât pentru ea cât și pentru noi așa că a început să-și angajeze oameni cărora să le delege o parte din sarcinile ei și să nu credeți că pe bani puțini. Acum, o întrebăm la ce a ajutat-o pe ea și pe câmpulungeni angajarea unui city manager sau mai plastic spus admnistrator al municipiului că încă nu ne-am prins atâta timp când s-a încheiat un contract de prestări servicii cu city managerul din Sinaia pentru vreo 90.000 lei care s-o învețe pe doamna Marcu …..meserie? Nu au fost bani aruncați în vânt „prăpădind orzul pe gâște”? Sau, mai bine ar fi să ne spună doamna cu ce s-a îmbunătățit viața câmpulungenilor și mai ales cum a adus ea civilizația în Câmpulung așa cum a promis? CÂMPULUNGUL PLÂNGE și se ÎNEACĂ sub praful, gunoaiele, gropile de peste tot. Nicicând nu a arătat mai dezolant și mai pustiu ca acum. Și nu am văzut numai noi asta, ci toți cei care au trecut prin Câmpulung cu treabă sau în vacanță, ori au revenit acasă după ce un timp îndelungat au fost plecați prin țări străine pentru a-și face un trai mai bun. O mai întrebăm pe doamna primar: unde sunt INVESTITORII și TURIȘTII cu care se lăuda că le va goli buzunarele? Toți câmpulungenii se întreabă când se finalizează Bulevardul Pardon-emblema Câmpulungului? Dar suntem siguri că doamna primar ne va răspunde tuturor în cadrul unei conferințe de presă unde ar trebui să dea raportul activității sale după un an de mandat, asta în cazul când o va face pentru că din conferințele de presă din două în două săptămâni promise a lăsat-o ….moartă și PRIETENII ȘTIU DE CE!! Nu are ce să livreze presei și câmpulungenilor în afară de zâmbete false.
Acum, să trecem la lucruri mai frumoase că este păcat de această zi aniversară pentru doamna primar și cei care au votat-o și în concluzie nu au uitat s-o felicite pentru tot ce a făcut pentru ei: NIMIC! Așa că prietenii doamnei de pe FB i-au trimis un tort aniversar ornat cu toate ….. marile ….realizări ale doamnei. Păi, așa bucurie, nici că-ți trebuie. Până și ei, alegătorii ei în număr de 7 500 s-au prins că doamna le-a tras țeapă și încă ce țeapă!!!!! Uitându-mă la tort, parcă le-a cam dispărut zâmbetul și fericirea de acum un an dar îi asigurăm că doamna mai are timp să-i dezamagească. Cam vreo……trei ani!!!!

„Eu am înteles că dvs. Dna Primar doriți să ocupați cât mai multe scaune… dar cu populația, cu oraşul nostru Câmpulung…? Străzi, locuri de muncă, sunt atât de multe încât nu pot să le inşir, cum rămâne ? Credeți că vă puteți menține promisiunile? Sau sunteți din categoria care se ține doar de vorbe, că de fapte e prea greu…” 

“Dacă îi plăcea atât de mult pe sticlă ce a căutat la Câmpulung? Clar îi place fotoliul de primar și cam atât. Doamnă ai promis în campania electorală marea cu sarea, a trecut aproape un an și realizari zero. Ce ai de gând cu noi și cu orașul NOSTRU… subliniez… NOSTRU”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %