0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

SCRISORI DE IUBIRE DE PE FRONT

 

De la apariția scrisului, oamenii au comunicat la distanță prin intermediul scrisorilor. În vremuri de deznădejde și restriște, gândul la cei dragi face omul să își înfrunte fricile și groaza, iar vorba – chiar și scrisă – îi dă puterea să meargă mai departe. Iubirea întărește inimile și anulează distanțele.
SCRISORI DE IUBIRE DE PE FRONT este un proiect al Muzeului Municipal Câmpulung, care conține expoziție, teatru stradal, recital de poezie și lectura unor scrisori de dragoste expediate de pe front, toate acestea sunt oferite publicului câmpulungean în perioada 27-29 august, după următorul calendar:
27 august, ora 19.00Mausoleul Eroilor de la Mateiaș
28 august, ora 18.00Grădina Publică „Merci”
29 august, ora 18.00Piața Primăriei
Pornind de la Războiul de Independență, trecând prin Marele Război de reîntregire și până la al Doilea Război Mondial, invităm vizitatorii să ascultăm împreună emoționantele gânduri și trăiri ale ale unora dintre muscelenii care, prin jertfa lor, au devenit eroi.
SCRISORI DE IUBIRE DE PE FRONT este un proiect finanțat de Guvernul României și Primăria Municipiului Câmpulung, parte a programului „Câmpulung 500 – capitala scrisului românesc”, în parteneriat cu Teatrul Independent Pitești.

Cu stimă,
             Alexandru OPREA
 Manager Muzeul Municipal Câmpulung

 Contact: relatiipublice.muzeu@gmail.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %