0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

În acest moment, în Argeș nu primim decât 480 de doze de vaccin Covid-19 pe zi pentru persoanele din etapa a doua de vaccinare, a declarat prefectul Emanuel Soare. Asta pentru că chiar există un interes real din partea oamenilor. Mai mult decât atât dintre cele 18 centre de vaccinare amenajate în tot judeţul, numai şapte sunt deschise. Centrele de vaccinare amplasate la nivelul comunelor nu funcţionează la ora actuală.
,,Muscelenii doresc în număr mare să se vaccineze. Locurile au fost ocupate până la începutul lunii februarie, impactul este destul de puternic la Câmpulung, muscelenii nu fug de vaccinare. La Centrul de Vaccinare de la Spitalul Municipal Câmpulung se mai vaccinează decât cei înregistrați pentru rapel. Nici nu se mai pot face programări pentru că această locație nu mai există pe platformă”, a declarat Andrei Aron.
Pe centrul pentru vaccinare sunt doi medici, 2 asistente și doi registratori pe fiecare tură, fiind pe două ture în fiecare zi. Programul este de la ora 08.00 – 20.00 în fiecare zi a săptămânii chiar și sâmbăta și duminica. ,,Fluxul pentru vaccinare acordat Câmpulungului este de 60 persoane zilnic. Se discută despre creșterea numărului celor care doresc să se vaccineze dar momentan se păstrează numărul de 60”, a mai declarat Andrei Aron.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %