Viceprimarul Nicolae Zaharia, gest caritabil pentru copiii cu autism!!!!
Împreună cu cei doi fii a participat la crosul „Run 4Change”

 

Sâmbătă, 27 martie, Stadionul Municipial a fost gazda celei de a doua ediții a Crosului Caritabil „Run4Change” organizat în parteneriat cu clubul LEO Leolution Câmpulung și care a avut ca scop mobilizarea copiilor, tinerilor și adulților la mișcare în aer liber. Astfel, peste 200 de copii, tineri și adulți, printre care și viceprimarul Câmpulungului, Nicolae Zaharia, au alergat pentru o cauză nobilă. Mai mult, viceprimarul, a alergat alături de cei doi copii ai săi la aces t cros organizat cu scopul de a sprijini activitatea copiilor de la Centrul START pentru Autism.
Iată cum suna îndemnul organizatorilor pentru a atrage cât mai mulți copii, tineri, adulți spre mișcare în aer liber:
„Fii cu noi pe 27 martie 2021 la Stadionul CS Muscelul din Câmpulung. Scopul nostru este să mobilizăm copiii, tinerii și adulții la mișcare în aer liber, mai ales acum , în această perioadă când sedentarismul este în creștere. Alergăm împreună pentru sănătatea noastră, dar și pentru a sprijini activitatea copiilor de la Centrul START pentru Autism.
– KIDS RUN – 400 m pentru copiii intre 5-9 ani inclusiv;
– KIDS RUN – 800 m pentru copiii intre 10-14 ani inclusiv;
– RUN 1,6 – 1.6 km;
– RUN 4.0 – 4km;
Primii 250 de participați care se vor înscrie online vor beneficia de KIT-ul complet al participantului (pe care îl vor ridica de la sediul Centrului START pentru Autism – Str. Dumitru Alimănișteanu, nr. 1.A – lângă Autogară), acesta include:
– Tricou personalizat;
– Cip cronometrare;
– Număr concurs;
– Medalie pentru cei care finalizează cursa;
Primii 3 clasați, din fiecare categorie, vor primi și premii din partea sponsorului nostru oficial – KAUFLAND prin programul „În stare de bine” și din partea Clubului LIONS ”Negru Vodă” Câmpulung. Dincolo de sponsorizările oficiale folosite pentru organizarea evenimentului și premii, vă așteptăm pe fiecare dintre voi să susțineți copiii din Centrul START cu o donație – 27 lei (ziua desfășurării competiției) sau, și mai bine multiplul acesteia – 54 lei, 81 lei, 108 lei, etc..la cât mai mult…”, au transmis organizatorii.