În acest weekend, viteza și alcoolul, o combinație ce le-a dat mari bătăi de cap la câțiva musceleni care au rămas pietoni dar s-au ales și cu dosar penal.
Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipale Câmpulung, au fost la datorie și rezultatul muncii lor a fost reținerea a 17 permise pentru depășirea vitezei în localitate dar și pentru consumul de alcool și au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului de viteză. Mai mult, au aplicat 7 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea orelor de deplasare, fiecare amendă fiind în valoare de 500 lei.
Printre cei care au „călcat” pe bec a fost Adrian Francisc T.(22 ani) din Țițești care a fost prins de oamenii legii călcând prea tare pedala accelerației dar că și consumase alcool. Acesta a fost înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 129km/oră și o alcoolemie de 0,19mg/l alcool pur în aerul respirat. Un alt muscelean oprit în trafic și prins de oamenii legii că-și „înmuiase mustățile în oțet” a fost David B.(20 ani) din Mihăești care s- a ales cu un dosar penal pentru că avea o alcoolemie de 0,59mg/l alcool pur în aerul expirat.
Alți doi vitezomani depistați în trafic au fost de fapt, două femei, prima, Mihaela Maria B.(45 ani) din Pitești care rula cu o viteză de 119km/oră pe raza comunei Schitu Golești și Crăiță O(25 ani) din Coșești, care a fost prinsă că rula cu 124km/oră pe raza comunei Mihăești. Evident, cele două au rămas fără permis pentru 3 luni.