0 0
Read Time:59 Second

WhatsApp a detaliat recent, modul în care vor fi afectaţi utilizatorii care nu acceptă noua politică privind gestionarea datelor personale, dar continuă să folosească aplicaţia după termenul limită. Termenul de implementare a noilor condiții este până la 15 mai 2021.

WhatsApp a precizat încă de la început că noile reguli sunt obligatorii pentru toţi cei peste 2 miliarde de utilizatori ai aplicaţiei și că nu permit ca un utilizator să respingă noile condiţii, dar să folosească în continuare serviciul. Cine vrea să folosească în continuare WhatsApp, este obligat să fie de acord cu noua politică privind partajarea cu Facebook
Concret, cine vrea să folosească în continuare WhatsApp, este obligat să fie de acord cu noua politică privind partajarea cu Facebook a unor noi categorii de date personale, mai exact a celor legate de cumpărături şi tranzacţii. După 15 mai, utilizatorii care nu vor fi de acord cu aceste condiții, nu vor mai putea citi şi trimite mesaje prin intermediul aplicaţiei și nu vor mai putea primii notificări şi apeluri audio sau video.
Următorul pas este ştergerea conturilor pentru inactivitate. Regulamentul WhatsApp spune că un cont va fi şters după 120 de zile în care nu este folosit deloc.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %