0 0
Read Time:1 Minute, 49 Second

În ședința ordinară de Consiliu Local din această lună, primărița a anunțat că a făcut demersuri pentru a prelua Clădirea Plantelor situată pe strada Frații Golești, acolo unde funcționează Clubul Pensionarilor pe care intenționează să o reabiliteze și să o modernizeze pentru ca mai apoi să fie împărțită frățește între pensionarii câmpulungeni și artiștii plastici de la Casa de Cultură „Tudor Mușatescu” aflată pe butuci din 2003 când s-a încercat reabilitarea sa.
„Clădirea arată deplorabil. Am avut o discuție cu domnul Mânzână și, i-am explicat că vrem să facem acolo tot activități pentru pensionari.De asemenea, am avut solicitări și pentru a desfășura acolo activități culturale. Dânșii sunt dispuși să ne-o ofere, așa că am început să facem toate demersurile necesare, toate hârtiile, căci trebuie să facem multe hârtii, căci așa merge aici, ca să obținem Casa Pensionarilor și să-i dăm o față corespunzătoare, în sensul de a o repara. Cenaclul de Arte Plastice I.C Negulici a solicitat să aibă un sediu pentru că membrii săi sunt tot timpul pe drumuri. Vrem să arate într-un fel Casa Pensionarilor pentru că acum, cade tencuiala, s-o amenajăm și să facem diverse activități pentru pensionari și activități culturale”, a declarat Lăsconi.
Fostul primar Țâroiu s-a arătat oarecum reticent la propunerea primăriței Lăsconi avertizând-o că și el a încercat acest lucru dar bugetul nu i-a permis și a avertizat-o că se înhamă la un lucru greu dacă vrea să facă această reabilitare cu bani din bugetul local . „Cred că ne asumăm o mare cheltuială, doamna primar, bănuiesc că a văzut clădirea, eu o știu foarte bine.Dacă ne asumăm această cheltuială, bineînțeles că este în interesul municipiului, numai că este foarte, foarte mare „. Știind ce urmează, edilul Lăsconi i-a replicat acestuia că ” Nu intenționez să reparăm cu bani de la bugetul local. Nu vor fi bani din buzunarele câmpulungenilor. Eu, când am avut discuția cu Consiliul Județean, solicitasem să-și facă partea de reparații, s- o aducă la nivelul la care a fost când a fost preluată și să facă încălzirea. Dacă găsim o soluție financiară de a o aduce la normal, este foarte bine. „

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %