0 0
Read Time:2 Minute, 58 Second

Viceprimarul Zaharia vrea să se țină de cuvânt în ceea ce privește modernizarea celor trei artere rutiere importante din Câmpulung: Str. Bulevardul Ion Mihalache, str. I C Brătianu , str. Frații Golești și Lascăr Catargiu

Stația de asfalt din cadrul ADP-ului a fost pusă în funcțiune zilele acestea, imediat după terminarea vacanței de Paște. Și, pentru a-și onora promisiunile, viceprimarul Nicolae Zaharia, a început cu plombarea șoselei de centură pe care acesta își dorește ca până la finalului acestui mandat să fie reabilitată în totalitate. Așa cum era normal, s-a început cu…începutul, adică cu plombarea gropilor din asfalt în așteptarea obținerii unei finanțări prin care reabilitarea totală a acestei șosele de centură să poată fi făcută la parametrii prevăzuți. Mai mult, viceprimarul, are în plan achiziționarea unor utilaje performante pentru ca proiectele de reabilitare și modernizare a străzilor propuse în planul ADP-ului a fi reabilitate să se poată face în regim propriu. ” Imediat ce timpul s-a încălzit, stația de asfalt a ADP-ului a fost pornită și am demarat acele lucrări de plombarea a zonei de centură și aici mă refer la: Bulevardul Ion Mihalache, I.C Brătianu și mergând pe toată zona de nord , până la Gară. Apoi, vor urma și celelalte artere: Matei Basarab, Lascăr Catargiul, zona centrală. Ieri, am început cu zona din Grui și această acțiune va continua în toate zonele municipiului. Probabil mai sunt oameni care se vor întreba de ce mai demarăm această acțiune de a plomba anumite străzi având în vedere că unele sunt prinse în anumite proiecte? Trebuie precizat faptul că proiectele mari nu se pot derula de pe o lună pe alta, motiv pentru care am decis că nu trebuie să lăsăm lucrurile așa, să avem aceste găuri în asfalt, să ne rupem mașinile și să luăm acele măsuri minimale astfel ca lucrurile să se desfășoare în ordine. În momentul de față sunt mai multe negocieri cu privire la șoseaua de centură dar până ele se vor definitiva eu consider că trebuie să luăm aceste măsuri ca să nu mai avem aceste gropi în asfalt. Într-o conferință trecută, vă aduceți aminte că vorbeam despre situația în care nu vor exista fonduri din afara Primăriei pentru reabilitarea celor trei artere: Mihalache, Brătianu, Frații Golești și Lascăr Catargiu și atunci vom fi nevoiți să le facem în regie proprie. Pentru că de-abia s-a adoptat bugetul, de o asfaltare serioasă nu poate fi vorba. Sunt niște etape în momentul în care ai angajat niște credite bugetare peste care nu poți să sari pentru a putea astfel să achiziționăm acele utilaje cu care noi prin ADP să facem o treabă serioasă, o stradă de la cap la coadă cu covor asfaltic”, a declarat viceprimarul Nicolae Zaharia.
După ce au fost plombate gropile de pe centura municipiului, utilajele și muncitorii s-au mutat în cartiere și, primul vizat pentru umplerea gropilor cu mixtură bituminoasă a fost Gruiul. ” În momentul de față, pentru câteva zile, suntem concentrați pe zona Gruiului și evident vom continua în toate cartierele și acolo unde spațiul ne permite vom amenaja parcări. Deja au mai fost făcute parcări și în Grui – pe strada Grecescu și vom continua. Dar suntem acum, într-o perioadă în care ne dorim eliminarea gropilor de pe toate străzile Câmpulungului. Încercăm să facem lucrări de amploare dar pe spații mici cu utilajele de care dispunem la acestă oră pentru că din momentul în care vii cu un covor asfaltic trebuie să ai câmp de lucru pentru ca lucrarea să iasă bună”, a mai declarat acesta.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %