0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

Am primit la redacție, scrisoarea unui câmpulungean adresată primarului nostru Elena Valerica Lăsconi prin care acesta îi adresează acesteia câteva întrebări interesante și la care cu siguranță, așteaptă răspunsurile cuvenite. Fostul consilier local Nicolae Dumitrescu ne-a specificat faptul că a ales să trimită textul scrisorii și către noi, cei din presă, în speranța primirii unui răspuns cât mai grabnic din partea doamnei primar, lucru de care noi, ne îndoim. Dar cum nu aveam ce pierde îl facem publicității și dacă cei care ne citesc consideră că sunt chestiuni arzătoare care trebuiesc lămurite pot face comentarii pe marginea textului de mai jos:
„Bună ziua,

Pentru a lămuri câteva știri din spațiul public ce interesează pe locuitorii municipiului Câmpulung, vă rog insistent să oferiți prin media, unde vreți dumnevoastră, următoarele răspunsuri:
– Când veți trece la punerea în aplicare a promisiunilor electorale importante pentru campulungeni?
Ele au fost foarte multe, iar acum, la 7 luni de la investitura primită observăm doar câteva măsuri organizatorice, neesențiale, ci mai degrabă un mod de a vă plăti datoriile campaniei către cei care v-au susținut și încă va susțin.
– Care este realitatea în ceea ce privește informația potrivit căreia soțul dumneavoastră, avocat de profesie, face parte din corpul avocaților care susțin în instanță cauza „poluatorului dovedit”,Tofan?
– Cum justificați prezența autoturismului de serviciu al dumnevoastră, staționând la ore nocturne, în curtea unui influent om de afaceri și cu mare influenta în media, despre care cu toții am putut observa devotamentul în a va ajuta sa câștigați alegerile prin publicația pe care o patronează? Și care încă în mod evident, vă publică articole de laudă și fotografii , deși nu cred că ar exista motive?
Precizez că în momentul în care cei din autoturism au identificat că sunt urmăriți, au demarat în trombă, iar la câteva minute mai târziu, autoturismul era la poarta locuinței dumneavoastră.
– Pentru că faceți parte și sunteți sprijinită de către USR+ , cum comentați marea majoritate a măsurilor antiromânești luate și programate de către miniștri partidului dumneavoastră, dar mai ales, negarea creștinătății românilor prin diferite moduri și inițiativa globalistă a interzicerii proprietăților, în special, a celor imobiliare?
Aștept cu interes răspunsurile dumneavoastră asigurându-vă de respectul cuvenit!
Nicolae Dumitrescu, cetățean al municipiului Câmpulung”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %