0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

-De luni, circulația rutieră pe străzile Negru Vodă și Republicii, de la Biserica „Sfântul Nicolae” până la Turnul Bărăție va fi închisă între orele 7.00-17.00
– Se va reveni la sensurile unice pe străzile paralele cu centrul, pe Constantin Brâncoveanu(de urcare) și Lascăr Catargiu și Matei Basarab(de coborâre)

Continuarea unei investiții pe care o așteptau mulți dintre concitadinii noștri și aici ne referim desigur, la Bulevardul Pardon, o investiție care nu a fost pe placul doamnei primar fapt pentru care a oprit lucrările demarate de fostul edil, Țâroiu pentru a cere părerea specialiștilor de parcă cel care l-a proiectat inițial ar fi fost un ageamiu, a adus oarecum un licăr de speranță tuturor celor care-și luaseră gândul de la finalizarea ei timp de 3 ani, atât cât a mai rămas din actualul mandat al doamnei primar și asta după ce am văzut cu toții „lentoarea” cu care se mișcă doamna primar și mai ales constructorul. Ei bine, după aproape 9 luni de la demararea investiției de reabilitare și modernizare a Bulevardului Pardon, de luni, constructorul care ne-a „mâncat” ficații cu nesimțirea lui se va apuca de muncă întrucât doamna primar a semnat ordinul de începere al lucrucrărilor. Pentru început, se va începe cu introducerea conductei de apă și îngroparea tuturor cablurilor care acum stau agățate pe toții stâlpii de electricitate. Conducta de apă va fi îngropată sub carosabil, lângă bordura trotuarului. Date fiind condițiile, circulația rutieră pe străzile Negru Vodă și Republicii, de la Biserica Sfântul Nicolae și până la Turnul Bărăției va fi închisă între orele 7.00-17.00. În tot acest timp însă este permisă circulația pietonală pe acest sector. O altă măsură necesară pentru a fluidiza circulația rutieră dar și pentru a asigura locuri de parcare, a fost revenirea la sensurile unice pe străzile paralele cu centrul și aici ne referim la strada Constantin Brâncoveanu(de urcare) și la străzile Lascăr Catargiu și Matei Basarab( pentru coborâre).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %