0 0
Read Time:52 Second

Diminuarea cu 10% a salariului pe o perioadă de 3 luni – primul pas de băgare a pumnului în gură de primărița Lăsconi pentru cei „guralivi „din Primărie

Liderul de sindicat al Primăriei Câmpulung, Stelian Ungureanu a intrat în vizorul doamnei primar Lăsconi pentru declarațiile incendiare făcute la postul local de televiziune, Muscel TV. Dezvăluirile făcute de acesta despre lucrurile care se întâmplă în Primărie au avut darul s-o enerveze la culme pe primăriță și pentru a-i închide gura, l-a băgat în Comisia de Disciplină pe cel care a fost la un pas de a deveni o persoană non grata. Specificăm că Stelian Ungureanu este inspector la Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Câmpulung.
Comisia de Disiplină a considerat că sancționarea lui cu diminuarea salariului cu 10% pe o perioadă de 3 luni are menirea de a-l face pe acesta să se gândească de două ori atunci când va dori să facă declarații incendiare și să dea în vileag dedesupturile din Primăria condusă ce-i drept, vremelinic de primărița Lăsconi.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %