0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

După ce a „măcelărit” Poliția Locală, primărița Lăsconi, a fost dată în judecată de Țâroiu și alți doi consilieri locali PSD

După eșuarea decapitării șefului Poliției Locale, primărița Lăsconi, nu s-a lăsat până ce nu și-a dus la îndeplinire planul declarat cu emfază pe Facebook. Dacă nu a fost să fie cu șeful, a încercat cu subordonații acestuia și iată că i-a ieșit pentru că în scurt timp, doamna primar, a măcelărit pur și simplu acestă structură de lucru a Primăriei transformând-o mai întâi, în Direcție. Și, apoi, a început reorganizarea prin examinarea și trierea agenților de pază care dintr-un efectiv de 18, au mai rămas doar 5. Acești 5 agenți de pază vor avea un program non-stop și vor face parte din Compartimentul de Monitorizare a Domeniului Public și Privat. Astfel, trăgând linie și adunând, din totalul de 37 de salariați atât cât ar fi trebuit să fie conform numărului de locuitori ai Câmpulungului, Poliția Locală se reduce la un efectiv de 28.
Evident că măsurile de reduceri de personal făcute de doamna primar a produs multă nemulțumire și în acest sens, fostul primar Țâroiu împreună cu alți doi consilieri locali PSD au dat-o în judecată pe Elena Lăsconi. Cei trei, contestă transformarea Poliției Locale din serviciu în direcție și disponibilizările de personal astfel rezultate. Solicitarea lor vizează anularea în parte a Hotărârii de Consiliu din ianuarie prin care s-a adoptat reorganizarea, dar și a Hotărârii de respingere a plângerii făcute de polițiști locali împotriva schimbărilor din mandatul Elenei Lăsconi. Practic, acțiunea celor trei vizează doar aspectul transformării Poliției Locale din serviciu în direcție, cu consecința disponibilizării de personal. Reorganizarea aparatului propriu al primarului Câmpulungului a provocat restrângerea numărului de polițiști locali cu atribuții de pază și protecție de la 18 la 5, lucru considerat dincolo de prevederile legii, potrivit contestatarilor. Noua organigramă va deveni efectivă de la 1 mai 2021.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %