0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second

Dacă primăriţa Lăsconi urmează sfatul lui Liviu Muşat şi „se mişcă repede”
Şoseaua de centură a Câmpulungului poate primi finanţare pentru asfaltare şi modernizare

Ieri, la Câmpulung, a sosit într-o vizită de lucru pentru a se întâlni cu primarul Lăsconi, directorul ADR SUD Muntenia, Liviu Muşat. Cei doi, au discutat despre posibilitatea unor proiecte de a primi finanţare europeană şi apoi, s-au întâlnit cu presa locală pentru a dezvălui o parte din discuţiile avute. Spre bucuria nostră am aflat că şoseaua de centură a Câmpulungului are mari şanse să primească finanţare europeană pentru asfaltare şi modernizare. În ajutorul spuselor lui Liviu Muşat a venit declaraţia edilului Lăsconi care a spus că şi-a făcut foarte bine temele pentru acest  proiect chiar dacă toată lumea spune că nu face nimic. Aceasta a spus că s-a ocupat de cadastrarea întregii şosele de centură pe care a împărţit-o în 13 tronsoane. Luat oarecum prin surprindere de afirmaţia Elenei Lăsconi, Liviu Muşat, i-a promis că dacă „se mişcă repede” şi depune proiectul, poate primi finanţare şi astfel, o mare dorinţă a câmpulungenilor se poate îndeplini. Acum, rămâne de văzut cum se va mişca doamna primar. Nouă nu ne mai rămâne decât să avem răbdare şi …tutun. Tatiana PETRESCU

Liviu Musat- directorul ADR SUD Muntenia : „Avem posibilitatea să finanţăm centurile ocolitoare ale oraşelor şi municipiilor. Desigur, va conta momentul depunerii proiectelor pentru că nu avem o sumă foarte mare şi îndestulătoare pentru toată regiunea şi va conta cât de repede se vor mişca „actorii” din regiune”
Primarul Elena Lăsconi: „La noi, totul este o urgenţă. Vreau să vă spun că am făcut cadastrare pentru toate cele 13 tronsoane de drum. Ştiu că poate pentru unii din exterior se vede că parcă aici, nu se întâmplă nimic dar m-am ocupat de tot ceea ce stă la baza scrierii unui proiect european pentru că nu ne putem apuca de acestea dacă nu avem ridicări topo şi cadastru. Şi pentru şoseaua de centuă avem două posibilităţi: să pregătim programul european şi rămâne şoseaua de centură la noi sau să o cedăm CNAIR -ului aşa cum am discutat la începutul anului cu ministrul Transporturilor şi se ocupă ei să facă o altă licitaţie. Dar văzând cât de greu se mişcă lucrurile cu licitaţiile eu, m-aş baza pe prima variantă”.
Liviu Muşat: „Singura condiţie pe care trebuie să o îndepliniţi este să vă mişcaţi repede!”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %