0 0
Read Time:3 Minute, 49 Second

Cea care l-a propulsat pe Norris Măgeanu în politică și l-a convins să se înscrie în PNL a fost Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș și ministrul Justiției în actualul Guvern de coaliție PNL – PSD.

Tot ea a fost și cea care  l-a convins pe acesta  să înceapă un proiect nou acasă, la Câmpulung, locul natal al lui Norris Măgeanu și se pare că nu a greșit atunci când l-a influențat pe acesta să accepte să dea un suflu nou Organizației PNL Câmpulung, lucru pe care l-a și reușit, întrucât de la venirea sa în PNL Câmpulung, au început să se strângă în jurul lui câmpulungeni care până acum au stat doar pe margine și nu-și doreau să intre în politică chiar dacă empatizau cu acest partid. 

PNL a început să fie atractiv la Câmpulung pentru mulți cei care-și doresc schimbare și este un lucru foarte bun. 

Numirea oficială  de ieri ca președinte al PNL Câmpulung îl responsabilizează pe Norris Măgeanu și alaiul venit de la București și din tot Argeșul special pentru el a fost să se afle de  ce susținere se bucură acesta pentru îndeplinirea marelui obiectiv: câștigarea fotoliului de primar al Câmpulungului.

Așa cum era de așteptat, Alina Gorghiu nu s-a sfiit să-l laude pe Norris, ba mai mult  i-a făcut o caracterizare la superlativ proaspătului președinte PNL Câmpulung tocmai pentru a-i mai lua din povara pe care i-a pus-o în spate atunci când l-a adus în PNL.

Toate cele spuse despre el conturează o carte de vizită  imbatabilă care-l recomandă pentru îndeplinirea obiectivului după care PNL oftează de aproape un deceniu: câștigarea fotoliului de primar. Tatiana PETRESCU

Alina Gorghiu: ” Norris, îți mulțumesc pentru prietenie, pentru pasul făcut în organizația noastră! „

Domnule președinte PNL, Nicolae Ciucă și domnule secretar general PNL, Lucian Bode trebuie să vă mulțumesc în fața organizației mele pentru că este pentru prima vizită politică la nivelul acesta în județul Argeș și vreau să știți că acum un an și jumătate,  în mai 2022, era puțin înainte de ziua PNL  când am primit susținerea dumneavoastră în alegerile pentru a putea produce această organizație locală cu un mandat clar de a reconstrui organizația PNL Argeș al cărui președinte a ales să plece la alt partid, o reconstrucție a unei filiale care era pe ultimele locuri din clasamentul național.

Astăzi, stimați colegi, faptul că suntem la Câmpulung în această sală, cu un suport atât de mare de la conducerea națională a PNL reprezintă o etapă în reconstrucția, în reinventarea totală a PNL în Argeș.

Și de aceea, le mulțumesc colegilor mei din conducerea partidului, președintelui partidului pentru încrederea în proiectul PNL Argeș și vă rog să ne dați mai dați puțin timp și încredere pentru că rezultatele vor veni. Vor veni de aici, de la PNL Argeș! 

Trebuie să-i mulțumesc lui Norris Măgeanu și eu.  Când partidul nu este chiar sus de tot, faptul că vin oameni în PNL este un lucru mare.

Norris, îți mulțumesc pentru prietenie, pentru pasul făcut în organizația noastră și pentru faptul că am încredere că împreună cu întreaga sală, cu toți cei care ne apreciază dar nu au putut ajunge astăzi aici, vom reda frumusețea și măreția de altă dată municipiului Câmpulung care are nevoie de oameni ca Norris.

.Are caracter, o  carieră în spate, a arătat că poate să facă performanță oriunde a mers și mai are un lucru care este un mare atu pentru noi : este unul din oamenii legați de Câmpulung de multe generații și, deși mai avem mult de lucru politic în Organizația PNL  Câmpulung, eu mă gândesc la tine nu doar ca la viitorul candidat al PNL  la Primărie și chiar ca la viitorul primar de Câmpulung pentru că ești un om cu capacitate managerială dovedită și duci proiectele la bun sfârșit.

Haideți să-l încurajăm pe Norris care astăzi, își asumă acest proiect alături de noi! 

Oferta politică a PNL se limpezește și este o singură certitudine: în 2024, PNL va fi singurul mare partid de dreapta care susține ideile tradiționale ale liberalismului românesc și venim în fața românilor cu o experiență extraordinar de bună a guvernării. Le urez succes întregii echipe PNL de la Câmpulung, cu toții sunteți oameni extraordinari!

Pentru Câmpulung, după 3 ani de autopromovare din partea doamnei primar Elena Lasconi, problemele să știți, că au rămas și le știți cu toții: niciun proiect pe fonduri europene nu a fost finalizat; Știm sigur că noi, liberalii vom livra mai mult pentru cetățean din 2024 și la Câmpulung!”, a declarat aceasta.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %