0 0
Read Time:54 Second
Alina Gorghiu, ministrul Justiției: „Din Washington, am transmis azi un mesaj clar: creșterea numărului de femei în domenii de securitate este o alegere pentru un viitor cu mai puține războaie”
„Am cerut ca Justiția să ocupe un rol central în eforturile internaționale de a implementa agenda „Femeile, Pacea și Securitatea”. Ce încurajează oamenii să depășească trauma războiului este speranța că se va face dreptate. În Ministerul Justiției, peste 70% din angajați sunt femei. Femeile definesc justiția din România și este un lucru bun.
Însă efortul de a avea mai multe femei în domenii legate de securitate este național. Suntem stat #NATO care alocă 2,5% PIB pentru apărare. O parte merge în implementarea agendei FPS. În curând, vom adopta a doua Strategie Națională pentru implementarea agendei FPS (2024-2028).
Mulțumesc Departamentului de Stat SUA pentru invitația de a avea o intervenție la masa-rotundă pe tema „Femeile, Pacea și Securitatea”. Este o temă a mea de suflet. Și lupt deja de peste 20 de ani pentru ca, în România, să existe egalitate între femei și bărbați, din toate punctele de vedere!”
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns