0 0
Read Time:54 Second

Edilul Elena Lasconi a declarat pentru Mucel TV că în acest an, Zilele Municipiului Câmpulung vor fi readuse în Piața Primăriei după mai bine de 5 ani, de când s-a decis ca acestea să se organizeze pe Stadionul Municipal Câmpulung.

Cum din acest an, Câmpulungul are o echipă de fotbal în Liga a II-a și finanțatorul ei, a investit o sumă consistentă în reamenajarea gazonului de pe Stadionul Municipal, este de la sine înțeles, că reorganizarea acestor sărbători ale Câmpulungului acolo, nu mai este posibilă, așa că, edilul Lasconi a fost nevoită să le readucă la matcă, adică în Piața Primăriei, lucru care va mulțumi pe foarte multă lume.

Și pentru că suntem aproape cu buzunarele goale, și aici ne referim la bugetul Primăriei trebuie să ne luăm gândul de la 7 zile de sărbătoare, așa cum se obișnuia, pentru că în acest an, vor fi după cum se vorbește prin târg, doar două, că atât se poate! Dar, edilul Lasconi ne-a promis că vor fi pline de….surprize însă  aceasta nu a specificat și  pentru cine!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %