0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Absolvenții promoției 2024 sunt așteptați la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă pentru a fi luați în evidență. În situația în care aceștia nu sunt admiși la facultate sau nu își găsesc un loc de muncă, pot beneficia de anumite facilități.

Directorul ALOFM Câmpulung, Paul Petrescu: ” După cum bine știți, în perioada de vară, discutăm despre absolvenți și, acest lucru înseamnă: ciclul profesional, liceal și superior. Potrivit legislației în vigoare, în primele 60 de zile de la absolvirea cursurilor, pot veni   să fie înscriși în evidența ALOFM Câmpulung pentru a putea beneficia în anumite condiții, de prevederile legale.

Și discutăm despre absolvenții Școlilor profesionale care încă nu au dat examenele de absolvire, despre absolvenții liceelor, și ne aflăm în perioada celor 60 de zile precum și despre absolvenții Învățământului superior care vor beneficia de prevederile legale după examenele de absolvire.

Și, pentru a putea fi luați în evidență, aceștia au nevoie doar de două acte: cartea de identitate și actul de studii(diplomă). Ei pot beneficia de cursuri de calificare, de prevederile legale care înseamnă facilități în ceea ce privește angajarea lor. Așadar, specific că toți acești absolvenți ai promoției 2024 au la dispozișie 60 de zile pentru a veni la ALOFM Câmpulung pentru a fi luați în evidență „

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %