0 0
Read Time:4 Minute, 29 Second

Servicii pentru persoanele ocupate sau vârstnice
Ofer ajutor persoanelor în vârstă, sau celor prea ocupate: fac piața, plătesc facturi, fac mâncare, curățenie, spălat, călcat. Numai în Câmpulung. Informații doar telefonic: 075 243 7375.

Caut persoană pentru îngrijire doamnă de 65 de ani
Caut cu urgență persoana care să aibă grijă de doamnă de 65 de ani, 5 zile pe săptămână: luni, marți, vineri, sâmbătă și duminică, de la 8.00 la 17.00. Doamna nu este imobilizată la pat dar are nevoie de ajutor la baie, la spălat și la gătit. Tel. 0732 753 001.

Angajez mecanic auto
Angajez mecanic auto cu experiență.Salariu atractiv.Pentru detali, contactați-mă la tel. 0758 778 589. Vă ofer și bonusuri la sfârșit de săptămână.

Angajăm bucătar și ospătar
Restaurant” La Heleșteu”, situat în Lăzărești, Schitu- Golești angajează : bucătar și ospătar în condiții de muncă avantajoase. Este necesară experiența în domeniu. Pentru detalii și informații, sunați la nr tel: 0756 069 544.

Angajez șofer profesionist comunitate C+E 4săpt/2săpt cisternă lichide alimentare
SC Bedal Campo Longo SRL Câmpulung-Muscel are disponibil post de șofer transport lichide alimentare în cisternă normală și container lichide(nu necesită ADR). Cele mai frecvente curse sunt între Olanda, Germania partea de vest, Belgia și nordul Franței. Ocazional, alte zone ale Europei.
Se oferă:
-Curs de formare și familiarizare în vederea folosirii echipamentului din dotare (transfer produs folosind compresor pentru lichide, sigilare transport, prevenirea și desfășurarea activității în condiții de siguranță).
– Perioada de lucru este de 4 săptămâni urmată de o perioadă de repaus de alte 2 săptămâni. Plata diurnei se face după fiecare 2 săptămâni lucrate.
– 70 euro diurnă pe zi calendaristică, inclusiv ultimul weekend din sejurul de 4 săptămâni chiar dacă șoferul pleacă către casă uneori de vineri seara, plus salariul pe România.
Sau
– 75 euro diurnă pe zi calendaristică, din momentul începerii activității și până în momentul încetării activității din sejurul respectiv, inclusiv weekend-urile dintre aceste date, plus salariul pe România. Salariul pe Romania este neîntrerupt.
-Se asigură, de asemenea, transferul cu avionul de pe orice aeroport din țară către Olanda și invers sau discutăm obțiunea deplasării cu mijloace proprii. Perioadă de repaus 45h, în Germania sau Franța este la hotel iar în Olanda, de obicei, la bază. Media de km parcursi este de 1800-2000/săptămână. Telefon de serviciu. Venitul este ascensiv în funcție de performanțe și vechime.
Cerințe:
Limba engleză sau germană nivel conversational.
Atestat transport marfă.
Card tahograf.
Aviz medical+ psihologic valabil.
Experiență pe comunitate.
Seriozitate și corectitudine.
Experiența în transport lichide, constituie un avantaj.
Obiectivele companiei sunt lucrul într-un mediu cât mai sigur și o comunicare cât mai bună, transparentă. Candidatul ideal este o persoană calmă, calculată, deschis la comunicare.Nu urmărim să avem un portofoliu cât mai mare de km sau activitate în condiții de stres. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să mă contactațila tel. 075 313 2862 sau pe Whatsapp +447829 787 165 . Sau lăsați un mesaj și vă pot contacta.

Plecări URGENTE în Germania fără COMISION, transport plătit de firmă
Firmă serioasă căutăm persoane serioase, pentru muncă în industria alimentară pe secții de: ambalare, manipulare, prelucrare a cărnii și produselor din carne.
Cerințe:
-se plătește pe oră 10,15 euro
-persoane serioase, bărbați și femei până în 50 de ani
– persoane obișnuite cu munca în 2 schimburi,
-vârsta cuprinsă între 18 și 50 ani,
-persoane disponibile pentru munca la bandă, stat în picioare între 8 și 10h/ zi, cu 1 oră de pauză.
Beneficii:
-contract de muncă pe minim 6 luni cu posibilitate de prelungire pe nedeterminat,
-asigurare medicală în Germania,
-alocații pentru angajații care au copii minori.
NU percepem taxe sau comisioane pentru contractul de muncă! Se pleacă săptămânal. Vă putem ajuta cu transportul până la primul salariu. Informații suplimentare și înscrieri la telefon: 0720 904 799, de luni-sâmbătă, între orele 09.00 : 19.00. SUNT LUATE TOATE MĂSURILE DE PREVENIRE A INFECȚIEI CU COVID-19!

Angajez dispecer
Firmă transport internațional angajează vorbitor limbă engleză. Tel : 0787 729 901.

Angajez muncitori în construcții
Angajez cu contract de muncă, muncitori calificați pentru finisaje interioare.Salariu în funcție de pregătirea fiecărui meseriaș. Doar din zona Câmpulung și Pitesti. Tel.0756 791 414.

Angajăm ajutor bucătărie și cameristă pensiune/ restaurant
Pensiunea Casa Bella din Bughea de Sus angajează personal cu experiență in domeniu pentru ajutor bucătar și cameristă. Jobul este full time, contract de muncă iar pentru mai multe informații pe numărul 0745 061 917.

Angajez fete pentru magazin haine
Angajez fete (vârsta 22-40 ani) din zona Câmpulung Muscel pentru magazin confecții (haine). Salariul net 1700 lei (5 zile/săptămână). Relații la nr de telefon: 0748 170 067.

Angajez meseriași construcții
Angajez meseriaș și salahor construcții, termosistem, fațade case în Câmpulung. Tel.
0752 577 975

Modern Impex SRL angajează șofer C+E transport
Loc de muncă stabil într-o companie cu peste 25 de ani experiență în domeniu.
Sarcini specifice și cerințe :
– Transportul de marfă cu autotractor + semiremorcă 40 t (cimentruck) de la Câmpulung către clienti ;
– Respectarea și cunoașterea timpilor legali de lucru;
– Experieța în conducerea autovehiculelor articulate 40 t;
– Atestat șofer profesionist transport marfă [C, E];
– Card pentru tahograf digital. Tel. 0756 079 536.

Caut dispecer pentru colaborare pe dube de 3,5 tone
Caut dispecer pentru dube de 3,5 tone. Menționez că am 3 dube prelată de 10 europaleți. Ofer seriozitate și plată corespunzătoare. Tel. 074 029 1959.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %