0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” Curtea de Argeș, Colegiul Național ”Zinca Golescu” din Pitești și Colegiul Național ”IC Brătianu” din Pitești sunt primele trei uități liceale în Argeș, în funcție de rata de promovabilitate,  potrivit datelor comunicate de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Argeș. De menționat este că la nivelul jduețului Argeș au fost înregistrate 270 de note de 10 la probele examenului.

Potrivit primelor informații, la nivelul țării, rata de promovare este de 76,4%, și sunt 39 de medii de 10

În Argeș, cele mai mari medii sunt la Colegiul Național IC Brătianu din Pitești și anume: 9,98 și 9,96. Totodată din primii 10 candidați pe Argeș cu cele mai mari medii, cinci sunt de la Colegiul Național ”Dinicu Golescu” din Câmpulung. De asemenea, doi sunt de la Colegiul Național ”Zinca Golescu” din Pitești și unul de la Colegiul Național ”Alexandru Odobescu” din Pitești.

ISJ Argeș a transmis un comunicat în care sunt o serie de date statistice referitoare la rezultatele obținute de candidații din județul nostru în sesiunea iunie – iulea, înainte de contestații, la Bacalaureat 2024. De asemenea, potrivit sursei citate rata de promovare în sesiunea iunie-iulie 2024 este de 79,09%, pe când cea din 2023 sesiunea iunie-iulie a fost 78,38%.

Iată cum arată statistica pe Argeș:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns