0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Ieri după amiaza, pe DN 73, pe raza comunei Mihăești, a avut loc un accident de circulație soldat cu rănirea  gravă a unui bărbat ce se afla pe o podișcă în așteptarea  microbuzului  care ar fi trebuit să-l ducă la serviciu dar și cu avarierea unui autoturism și rănirea conducătorului auto.

La un moment dat, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani, din cauza neatenției, a pătruns pe contrasens și a lovit podișca.

În urma impactului puternic, bărbatul aflat pe podișcă a fost aruncat la câțiva metri distanță de la locului impactului și acolo a rămas inert iar conducătorul auto a fost rănit și el.

În scurt timp, martorii accidentului au sunat la 112, pentru a cere ajutor  însă, până la venirea ambulanței, unii dintre martori au încercat să-i acorde ajutor bărbatului inconștient dar și conducătorului auto.

Primii care au  ajunș la fața locului, cu o autospecială cu modul de descarcerare dar și cu  un echipaj al ambulanței SMURD, au fost  pompierii câmpulungeni care au fost urmați de un echipaj al SAJ și polițiștii câmpulungeni din cadrul Biroului Rutier Câmpulung.

Cele două victime au primit ajutor medical de urgență la fața locului,  dar cum bărbatul aflat pe podișcă nu a răspuns manevrelor  de ajutor acordate de medicii sosiți la fața locului, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Argeș  iar  conducătorul auto,  a fost  transportat la Spitalul Municipal Câmpulung.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au demarat o anchetă pentru a afla cauzele producerii accidentului și au deschis în acest sens,  un dosar de cercetare penală pe numele conducătorului auto pentru vătămare corporală din culpă.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %