0 0
Read Time:2 Minute, 50 Second

Adio, festivaluri, spectacole de CRĂCIUN, patinoar! Vom avea  fasole cu cârnați  de 1 decembrie din banii făcuți chetă de angajații Primăriei!  V-am spus că  SĂRĂCIE scrie pe noi!

Ordonanța austerității impusă de Guvern a reușit să le strice toate calculele edililor din întreaga țara care acum, pe final de an, s-au trezit că au rămas cu buzunarele Primăriilor goale, după ce pe parcursul anului și-au bătut joc de banul public pe tot felul de achiziții babane inutile, pe spectacole fastuoase, pe firme de consultanțe, și plimbări la mare și la munte pentru oxigenarea creierului obosit de atâta muncă a angajaților, convinși fiind că așa cum se obișnuia până acum, vine marea rectificare de buget și banii vor curge fără număr.

Ei, uite ca anul acesta, s-a închis robinetul  după AVARIA FINANCIARĂ depistată de  guvernanți și toți edilii au început să dea din colț în colț și să se întrebe în cor:  ce ne facem fraților?

Nici Câmpulungul nu lipsește de pe lista …săracilor dar să fim înțeleși, noi măcar eram obișnuiți că doar eram cunoscuți în toată țară că suntem săraci lipiți pământului, și dacă nu venea „salvatoarea” Elena Lasconi să ne scoată la lumină și să arunce cu fericirea peste noi, rămâneam la stadiul de oraș părășit.

Noroc că s-au întors  acasă toți cei plecați în străinătate atunci când au auzit minunea  pentru a gusta și ei din fericirea noastră și aici au rămas, fiind convinși că Elena Lasconi le va da numai lapte și miere.

Numai că  ce să vezi, ne-a lovit sărăcia mai rău ca înainte.

Și, ne-a convins de acest lucru  astăzi, tocmai Elena Lasconi  cea care s-a autodeclarat „salvatoarea” noastră care a început cu văicăreala cu care de altfel, eram obișnuiți. Dar știți ce regreta ea cel mai tare? Că nu mai poate face spectacol de CRĂCIUN, că nu mai poate da o poală de bani pe patinoar, ba mai rău, ca să accentueze sărăcia lucie în care se zbate Primăria, aceasta le-a cerut subordonaților săi să bage mânuțele în buzunarele proprii pentru a face posibil ca să avem  și noi de 1 decembrie cu fasole și cărnați, așa cum cere tradiția!  Sacrificiu, nu glumă! Dar noi că băgăm lună de lună, mâna în buzunar să le plătim salariile babane, nu facem sacrificii. Nu! Noi le dăm de drag!   Tatiana PETRESCU

” Ultimele OUG ne-au cam lovit în creștetul capului, ultima cel puțin, ne va aduce în imposibilitatea de a mai organiza un spectacol în a doua zi de Crăciun, așa cum a fost până acum și de asemenea în imposibilitatea de a lua patinoar. Voiam să avem o continuitate cu patinoarul, mi l-am dorit foarte mult. O să încerc din nou să fac apel la agenții economici dacă pot să strâng această sumă pentru că este o sumă destul de mare. Nu sunt sigură de asta, dar din punct de vedere legal, din bugetul Primăriei nu vom putea să facem față la acest lucru.  A trebuit să facem chetă toți angajații din Primărie, și fiecare a dat cât a putut pentru că vrem să facem câteva sute de porții de fasole cu cârnați, căci nici asta nu putem să facem din banii Primăriei  pe care să le plătim la unitatea militară. Am vorbit  cu ei și o să încercăm să avem un 1 decembrie liniștit „, a declarat edilul Elena LASCONI

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %