0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

„Nimic despre banii publici! Ce are de ascuns primărița legat de banii Câmpulungului?

În urma solicitării publice a PNL Câmpulung privind desecretizarea costurilor aferente organizării Evenimentului „Zilele Câmpulungului” doamna primar a reuşit performanța de a fi pe lângă subiect în conferinţa de presă susţinută  vineri, special pentru a da detalii despre acest eveniment.

Elena Lasconi nu a prezentat nimic concret: – nimic despre cât a costat evenimentul din bugetul local, – nimic despre cheltuielile privind: taxa de salubrizare și utilități sau despre închirierea domeniului public ca suprafață! Doar ură şi victimizare completată de o halucinantă paralelă a cheltuielilor generalizate din anii anteriori.

Doamnă primar Elena Lasconi, dacă evitați să răspundeți și încercați să păcăliți câmpulungenii, consilierii PNL vor depune solicitare scrisă, iar legea vă obligă să răspundeţi public şi transparent la aceste întrebări:

1. Care este suma totală cheltuită din bugetul local al municipiului pentru organizarea Zilelor Câmpulungului?

2. Care este suprafaţa din domeniul public închiriată comercianţilor ?

3. Care este suma strânsă ca sponsorizare și unde se vor duce acești bani odată intrați în bugetul local?

4. Care au fost costurile pentru plata utilităţilor (apă, canalizare, gunoi şi energie electrică)?

5. Cât a fost onorariul artiştilor invitaţi si cel al prezentatorilor, dar și cât a costat ptotocolul și cazarea aferentă (pentru fiecare în parte şi durata prestaţiei artistice)?

6. Cu ce sume a contribuit primăria şi/sau instituțiile din subordine la celelalte manifestări culturale din cadrul evenimentului?

Succint, vă cerem să faceți publice toate cheltuielile făcute cu prilejul desfășurării Zilelor Municipiului Câmpulung și sursa de finanțare. În aceeaşi măsură, pe această cale dorim să ne exprimăm regretul faţă de modul de abordare al doamnei primar care s-a arătat fericită că participarea comercianților din Câmpulung a fost în procent foarte mic – sub 10%. Dacă Elenei Lasconi nu îi pasă de interesele câmpulungenilor şi de cele ale producătorilor locali, dorim să anunţăm demararea proiecului PNL de a promova valorile muscelene la nivel judeţean şi naţional. Cu regret subliniem că atitudinea doamnei primar Elena Lasconi sfidează democraţia şi pune în pericol identitatea locală!

Departamentul de comunicare al PNL Argeş”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %