0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Comunicat presă PNL Câmpulung

Conferința ,,Revitalizarea fostelor platforme industriale” – un pas decisiv pentru schimbarea orașului Câmpulung.

„Câmpulungul, un oraș cu o istorie bogată și cu o importanță deosebită în istoria Țării Românești, se pregătește să intre într-o nouă etapă de dezvoltare economică și revitalizare industrială.

În ultimii 34 de ani, orașul nu a mers în direcția sănătoasă, iar acum este momentul să schimbăm această tendință și să aducem oamenilor locuri de muncă și o viață mai bună.

Organizarea conferinței ,,Revitalizarea fostelor platforme industriale”, care va  loc pe 4 aprilie 2024, reprezintă o oportunitate vitală pentru a pune bazele unui plan de schimbare a Câmpulungului.

Acest eveniment va aduce împreună specialiști de marcă din domeniul economic și industrial, alături de reprezentanți ai administrației locale și ai mediului de afaceri, pentru a identifica soluțiile optime pentru revitalizarea economiei locale.

Conferința va fi moderată de către Norris Marcu Măgeanu, președinte PNL Câmpulung și candidat la Primăria  Municipiului Câmpulung și un susținător al schimbărilor pozitive.

Mulțumim tuturor invitaților care și-au confirmat participarea, contribuind cu expertiza și experiența lor la eforturile noastre comune de schimbare și dezvoltare.

În paralel cu eforturile de revitalizare a industriei, ne concentrăm și pe dezvoltarea turismului în zona Muscelului.

Organizația de management a Destinației ( OMD) Cetatea Făuritorilor de Țară și culoarul Rucăr va reprezenta un pas major în promovarea turistică a zonei și generarea de locuri de muncă și bunăstare.

Cu măsuri adecvate și strategii bine definite, vom promova potențialul turistic al regiunii și vom atrage fluxuri importante de turiști și investiții în domeniu.

Municipiul Câmpulung are o istorie îndelungată și bogată, fiind un loc care a jucat un rol esențial în formarea și evoluția țării noastre. Cu sprijinul comunității și al partenerilor noștri, vom continua să scriem împreună povestea acestui oraș, aducându-i o nouă perioadă de prosperitate și dezvoltare.

Pentru mai multe informații și detalii despre eveniment, vă rugăm să urmăriți canalele noastre de comunicare oficială” se arată în comunicatul de presă.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %