0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Edilul comunei Lerești, Marian Toader continuă tradiția de Rusalii, și organizează  și anul acesta cea de-a XV-a ediție a Zilei Comunei Lerești și a Festivalului Covrigului cu ou. După victoria de răsunet avută la recentele alegeri locale, edilul Toader are iată,  în acest an, încă un motiv de bucurie, un al treilea mandat de primar, girat de concetățenii săi, care l-au votat într-o majoritate covârșitoare,ceea ce denotă că edilul și-a făcut treaba ca la carte.

Așadar, duminică și luni, 23 și 24 iunie,  comuna Lerești, își va deschide porțile pentru a-și primi oaspeți veniți din toate colțurile țării și  a sărbători împreună, una dintre cele mai importante sărbători ortodocse la români, Rusaliile,  dar și  Ziua comunei, când toți gospodarii satului își îmbracă hainele de sărbătoare și merg în centrul comunei pentru a se distra, ascultând muzică bună dar și pentru  a gusta din mâncărurile puse la dispoziție de comercianții ambulanți: mici, frpitură, pastramă, bulz, hamzie dar și bere,  țuică, vin, sucuri  din belșug care să le ostoiască setea.

Citind programul, celor două zile, am observat că edilul Toader a mers și în acest an, cu o serie de artiști invitați anul trecut, dar a adus și alții noi, totul pentru a mulțumi toate gusturile, ceea ce-i un lucru normal. Dacă și vremea va ține cu el, cu siguranță că distracția va fi maximă.

Așa că, dacă tot este sărbătoare și la bugetari este liber, haideți la Lerești pentru că sigur, nu o să regretați alegerea făcută. Aveți mai jos și programul celor două zile.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %