0 0
Read Time:2 Minute, 46 Second

Urmărind declarațiile primăriței Elena Lasconi făcute în cadrul conferinței de presă de prezentare a bugetului local pe 2022, din luna februarie, am înțeles în sfârșit, de ce toate proiectele începute de ea zac și după doi ani de la demararea lor, cu indicatorul  atârnând de vreun stâlp din apropiere  pe care scrie mare, ca să vadă toți proștii: „ȘANTIER ÎN LUCRU”.

Și ca să vedeți cât de vizionară era încă de pe atunci Elena Lasconi cu privire la faptul că toate proiectele ei vor fi un fiasco, am să vă redau cuvânt cu cuvânt, declarația ei de atunci pe care dacă stăteam și o citeam de mai multe ori, realizam că doamna nu va avea nico gară cu noi, și a spus asta cu gurița ei,  ea venind aici decât să „sifoneze” niște bani pe spectacole grandioase și să-și facă publicitate.

Nu o interesa asflatarea străzilor, locurile de parcare, canalizarea, reabilitarea conductelor de apă care sunt proiecte de durată și la care nici nu se pricepe.Nu, ea a venit la Câmpulung, pusă pe distracție, domnule! Și numai de asta s-a ținut. Și, de circ! Ca să fim corecți! Și, pentru că știți că lucrez numai cu materialul clientului, ia citiți și vă cruciți și  pentru aplaudacii creduli, mai votați-o încă o dată!

Elena Lasconi: „Știu că multora li se pare important să torni kilometri de asfalt, să faci sute de locuri de parcare, poate să construiești un spital, să tragi conducte de canalizare și apă dar eu cred că zona asta de cultură-recreere și religie este mult mai importantă și sper că o să ajungeți la aceeași concluzie ca și mine”

„Anul acesta,  vom acorda o atenție deosebită pentru CULTURĂ – RECREERE – RELIGIEI care în tabelul nostru are cea mai lungă bară. Ce înseamnă asta: spații verzi, tineret, sport, Casa de Cultură, Muzeu, Bibliotecă. Eu consider că partea asta este cea mai importantă din buget.

Știu că multora li se pare important să torni kilometri de asfalt, să faci sute de locuri de parcare, poate să construiești un spital, să tragi conducte de canalizare și apă dar eu cred că zona asta de cultură-recreere și religie este mult mai importantă și sper că o să ajungeți la aceeași concluzie ca și mine pentru că nu numai mie, mi se pare se pare acest lucru.

Au demonstrat-o și mulți economiști, pshihologi, oameni mult mai deștepți decât mine care au luat și Premiul Nobel cât de importantă este socializarea. Dacă vă vine să credeți: uneori contează mai mult decât triplarea salariului. Sunt studii care s-au făcut în timp și care au avut un efect extraordinar”, a declarat edilul Elena Lasconi

Și, uite cum încă o dată, proverbul cu „Gura păcătosului, adevăr grăiește!”, i se potrivește ca o „mănușă” doamnei Lasconi.  Și, apropo, de ” bară lungă(linie culcată )”, ea există în dreptul fiecărui proiect început de ea!

Așa că, ce pretenții să mai avem de la ea, dacă a recunoscut singură că  nu poate și nu vrea nimic altceva decât distracție și circ?  Dar, măcar, să-și ia cortul și să se ducă altundeva cu circul, și să lase pe alții care chiar vor și pot să facă ceva pentru Câmpulung! Și, să-și ia și specialiștii cu ea, să nu plece singură, că se plictisește!  Tatiana PETRESCU

 

Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
50 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %