0 0
Read Time:2 Minute, 22 Second

Așa cum era de așteptat, după ce s-a văzut cu sacii în căruță, marea susținătoare a fotbalului câmpulungean, Elena Lasconi a uitat repede promisiunile făcute și aici nu trebuie să ne supărăm pe ea, noi, cei care știm că, promisiunea pentru ea  este o vorbă în vânt care dă bine  întotdeauna la …fraieri.

Bravo, ei! Și-a luat voturile, a făcut o baie de mulțime înainte de alegeri și și-a văzut de drumul către marile ei împliniri, cel de a-i trage preșul lui Drulă pe care-l aștepta la cotitură după „ejacularea” forțată de pe listele Europarlamentarelor și cel de a salva România de sub „tirania” PSD, căci da, acum, PSD este „dusmanul poporului”, căci sucită cum o știm,  și-a schimbat părerea despre PNL.

Dacă nu-i iese  nici cu președinția României, și nu-i iese sigur, mai are un ultim tren, Parlamentarele și acolo are toate șansele să se treacă cap de listă la Senat, asta în cazul în care va mai rămâne președinte USR și atunci ADIO, CÂMPULUNG!

Dar, acest subiect îl vom aborda puțin mai târziu. Așadar, după cum știți, această promovare în Liga a II-a a echipei Câmpulung Muscel, patronată de medicul stomatolog Claudiu Ciolan aduce după sine și unele obligații ale administrației locale vizavi de Stadionul Municipal Câmpulung, unde se vor desfășura viitoarele meciuri din Liga a II-a, în sensul că pentru a fi omologat, el trebuie să îndeplinească niște standarde.

Lasconi i-a promis acestuia că va aloca bani pentru modernizarea tribunelor iar Ciolan a crezut-o până în această săptămână, când și-a dat seama că doamna este preocupată de alianțe, lupte, și alte chestii căci lucrurile mărunțe precum administrație și Câmpulung, le-a trecut la….și altele.

Nu o mai interesează un Câmpulung bombardat care până la urmă, a fost rampa ei de lansare în „liga mare” a politicii românești. Aplaudacii și votanții săi, plâng cu lacrimi de crocodil că se despart de ea și sunt gata s-o voteze pentru ca ea să devină președintele României. Păcat că este vie, cum a spus, Ponta!

Așadar, Ciolan a luat taurul de coarne și a trecut la ….modernizarea tribunelor cu bani din propriul buzunar pentru că-l presa timpul și bine a făcut gândindu-se probabil la zicala că „cel mai bun lucru este cel pe care-l faci cu mâna ta”. Mai întâi, au fost scoase toate scaunele de la tribuna I, băncile de rezervă și apoi, s-a trecut la dărâmarea cabinei presei pentru ca în scurt timp,  toate acestea să fie înlocuite cu altele noi care să schimbe total fața Stadionului Municipal Câmpulung.

Acum, așteptăm cu interes proiectul european gândit de Elena Lasconi privind modernizarea Stadionului Municipal Câmpulung pentru că nu-i așa, parafrazând-o pe doamna, „Câmpulungul este orașul ei de suflet și merită să strălucească!!!”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns