0 0
Read Time:2 Minute, 57 Second

Nu știm dacă câmpulungenii au căzut pe spate sau în extaz vineri, când au văzut-o „live” pe primărița noastră, Elena Lasconi aplicând punctul unu al strategiei de prostire a electoratului cu care și-a început campania electorală în 2020 : jocul de table fie cu pensionarii fie cu taximetriștii.

. A fost „asul din mânecă” de care Lasconi a știut să se folosească pentru a manipula încrederea electoratului și a-i câștiga încrederea și mai apoi, votul.

Păi, unde s-a mai văzut ca viitorul candidat la Primărie, mai ales că era o femeie, să fie atât de lipicioasă, amabilă, gata să ajute pe toată lumea și culmea să fie așa populară, să joace chiar table, domnule?

Parcă era din altă lume, nu se compara cu politicienii scorțoși și îngâmfați care de-abia îți întind mâna atunci când vin la tine în campanie și fac promisiuni peste promisiuni și atunci când s-au văzut cu „sacii în căruță”, îi mai vezi peste alți 4 ani.

Elena Lasconi  a schimbat paradigma la Câmpulung și făcând o campanie atipică, din „poartă în poartă”, dar pe bune, pentru că și-a construit această campanie sistematic, zi de zi, timp de un an.

A  fost exact ce și-ar fi dorit electoratul și după promisiuni, îmbrățișări, pupături și scoaterea gunoiului de sub preș a actualului primar de atunci, aceasta i-a convins și a câștigat  fotoliul de primar când nimeni nu-i dădea nicio șansă.

Acum, că de ea a fost numai gura, o știm cu toții, numai că așa a și rămas timp de 4 ani  pentru că nu s-a ținut de nicio promisiune. A  avut în cap de la început, doar să-și facă o campanie personală agresivă pe toate posturile de televiziune și nu a interesat-o niciun minut câmpulungenii și Câmpulungul.

A reușit să dezamăgească enorm și ceea ce este cel mai grav, să ne îngroape, la propriu în betoane căci, toată viziunea ei futuristă numai atât putea.

Este de noaptea minții ca toate proiectele tale să stagneze din cauza ta și tu să dai vina pe toată lumea, mai puțin pe tine  din cauză că nu vrei să respecți legea!

Este „copie la indigo” cu sora de partid, Clotilde Armand, care  la fel ca ea nu a știut decât să se plângă și să se vaite că toată lumea are ceva cu ea. Pentru că atunci când nu livrezi ce ai promis, ce poți să faci decât  să țipi în gura mare că ești încurcată și controlată de toată lumea, că birocrația este multă, dușmanii, la fel, și uite așa au trecut 4 ani de nefăcut nimic, și ai tupeu cât China să mai ceri încă un mandat, căci de-abia te-ai învățat la ciolan și evident, mai vrei!

Elena Lasconi a zâmbit și a mințit timp de 4 ani, dar a venit ziua scadenței. Și, atunci când a realizat că nu are cu ce se lăuda, și-a zis în sinea ei, să reia strategia de prostire a electoratului sperând într-o minune.

Așa că, a început să reia jocul de table. Și-a zis că ce ar mai avea de pierdut? Haideți să vedem, doamna Lasconi dacă mai puteți să prostiți pe cineva, dar tare mă tem că anul acesta, câmpulugenii vă vor da, „marț”. Ce-ar fi totuși, ca  anul acesta,  să încercați alt joc, care chiar vi se potrivește: „Nu te supăra, frate!” ? Tatiana PETRESCU

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %