0 0
Read Time:1 Minute, 41 Second

Votul masiv al  câmpulungenilor acordat ieri, lui Elena Lasconi și echipei sale de consilieri locali arată fără tăgadă că municipiul nostru se află pe drumul care trebuie!

Câmpulungul a redevenit iarăși un oraș fericit și  cunoscut iar  de azi, Elena Lasconi  s-a apucat de muncă, adică a început să lucreze pentru viitoarea sa campanie electorală întrucât interviurile date în cadrul unor emisiuni nu fac altceva decât s-o propulseze către alte zări albastre.

Și cum asemenea proverbului „Ce-și face omul cu mâna lui se numește …lucru manual”, abia așteptăm să-i vedem pe  toți cei care au votat-o: fericiți, bogați, împliniți cum își vor  convinge copiii să rămână în Câmpulungul modern, civilizat  primit pe tavă de Lasconi și  mai ales, să-i vedem și pe aceștia cum se chinuie   alături de restul nevotanților ei ca să-și găsească un loc de muncă,  la mulțimea de investitori adusă la noi de doamna mult prea pricepută la toate!

Dar, nu-i nimic! Dacă asta a vrut poporul, fie!  Se pare că noi, cei care nu am votat-o, vedem lumea cu alți ochi, am avut în toți acești 4 ani ochelari de cal, căci altfel, nu-mi explic de ce noi am văzut  realitatea iar cei mulți numai pe cea indusă de Lasconi. Pesemne că suntem noi prea obtuzi!

Ce vreau să spun este că  această majoritate dată lui Elena Lasconi și echipei ei  de consilieri locali va fi una toxică, asemeni unui „dar otrăvit”  pentru că dacă până mai acum, aceasta mai avea unele emoții că  nu-i vor trece unele „dorințe” ale sale, întrucât avea o majoritate fragilă, din octombrie, aceasta  va avea verde la orice dorință îi trece prin cap. Și atunci să vezi distracție în Consiliul Local!

În fine, zarurile au fost aruncate și iată așadar, care va fi configurația Consiliului Local din noua legislatură:

  • ADU – 11 mandate – 52,35% – 6894 voturi;
  • PSD – 5 mandate – 22,26% – 2932 voturi;
  • PNL – 2 mandate – 11,60% – 1528 voturi;
  • AUR – 1 mandat – 6,44% – 849 voturi.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns