0 0
Read Time:3 Minute, 23 Second

Ieri, în cadrul ședinței de Consiliu Local am asistat la un circ ieftin creat cu „interes” de edilul Elena Lasconi cu scopul de a le scoate basma curată pe cele două „mâini stângi”  ale ei, căci drepte nu mai pot fi numite „slugarnicii de serviciu” puși la conducerea Spitalului Municipal Câmpulung, recte Andrei Aron și managerul Petrina Florea cu un singur scop:  pentru a face abuzuri peste abuzuri la care ea, timp de 4 ani a închis ochii cu mare dibăcie.

Subiectul întâlnirii a fost demisia celor doi medici de la Medicină Internă din Spital. Plecarea pe bandă rulantă a medicilor din Spitalul Municipal Câmpulung către alte spitale nu avea cum să nu ridice semne de întrebare din partea Consiliului Local, și este evident că  „ceva este  putred în Danemarca” dacă acest lucru se repetă la intervale mici de timp. Se vede din avion că vina este cea a conducerii care nu știe cum să abordeze problema. Și nu știe, pentru că nu vrea! Ea, „conducerea”, se poartă frumos doar cu cei din gașca USR, iar restul, poate să plece. Lucru care se și întâmplă.

Enervați că au fost :scoși” la tablă de consilierii locali, atât Aron cât și Florea au încercat să nege adevărul pe care de fiecare dată, ziarul nostru  l-a scos la suprafață, au încercat și de această dată să minimalizeze gravitatea lucrurilor care se întâmplă la Spitalul Municipal Câmpulung, negând inițial, plecarea medicilor despre care noi  am aflam  la scurt timp, pentru ca într-un final, să ne dea dreptate.

Așadar, zvonurile s-au transformat în …realitate!

Însă, noi, nu înțelegem de ce Andrei Aron se afla la această întâlnire și în ce calitate, pentru că el nu are nico treabă cu Consiliul Local, ci doar cu Elena Lasconi al cărui consilier personal este? Am tot scris că el își arogă niște atribuții care nu sunt în fișa postului său, cea de președinte al Consiliului de Administrație din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung și conform legii, nu ar mai trebui să ocupe această funcție de peste 3 ani, întrucât Statutul pentru  CA specifică clar că  „un președinte poate ocupa această funcție pe o perioadă de o jumătate de an și doar o singură dată”. Dar, el este perseverent!!!!. Chiar nu mai există nimeni mai deștept decât el, care să ocupe acestă funcție? Fără Aron nu se poate? Și, cu toate aceste ilegalități, nimeni nu se sesizează!!!!!

Mai grav este faptul că Elena Lasconi le ia apărarea celor doi mincinoși și o face împroșcând cu noroi în presa care nu o laudă, făcând acuzații cum că „noi suntem plătiți de către partidele politice să denigrăm Spitalul” . O mai mare aberație, nici că se putea!

Să vedem cum probează doamna primar aceste acuzați?. Chiar suntem curioși!!!

Numai că Florea după ce a specificat că „demisia este un act unilateral de voință”, și în concluzie, nu are ce comenta, a omis să spună că medicul respectiv, i-a „rupt” dinții cu Codul Muncii, pe care doamna juristă l-a încălcat pentru a-și mulțumi acoliții. Și, ăsta-i  tot un zvon, o asigurăm!

Ieri, s-a văzut încă o dată, tupeul și nesimțirea celor doi slugarnici care i-au jignit pe față pe toți consilierii locali,  motivând că și-au rupt din timpul lor liber pentru a sta de vorbă cu ei și chiar nu le face plăcere să le vadă mutrele iar Florea în  prostia și slugărnicia  ei  față de Lasconi care a „înscăunat-o” , și-a arătat mai apăsat obediența recunoscând că ea a venit la acestă întâlnire de „dragul lui Lasconi”  iar de restul, nici că-i pasă!

Ceva de genul: „Mi-am luat Spitalul pe persoană fizică, poate să zică lumea ce-o vrea, mă doare-n cot de voi, săracilor!” Și, continuarea o adăugăm noi: „Apropo: să vă rugați la Dumnezeu să nu vă îmbolnăviți, căci veniți la mâna noastră, și atunci să vedeți ce ne-om mai distra!”  Adio și nu am cuvinte!. Cam așa s-a terminat întâlnirea de ieri dintre consilierii locali și stăpânii Spitalului Municipal Câmpulung. Tatiana PETRESCU

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
33 %
Excited
Excited
33 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
33 %
Surprise
Surprise
0 %