0 0
Read Time:48 Second

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Serviciului Ordine Publică, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, Biroul Județean Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

În urma unui control, efectuat de polițiști în cursul zilei de vineri, 14 iunie, s-au constatat nereguli la o firmă din Berevoești.

În urma verificării și a comparării stocului scriptic cu cel faptic, a rezultat că societatea nu deținea, cantitatea de totală de 12,13 mc de lemn, iar depozitul nu era împrejmuit conform normelor în vigoare.

Totodată, în urma verificării în aplicația SUMAL 2.0, polițiștii au constatat faptul că, în calitate de transportator, societatea nu a efectuat fotografii conforme, din care să se distingă încărcătura transportată.

Prin urmare, firma din Berevoești a fost amendată cu 7.000 de lei, iar cantitatea de  12,13 mc lemn foc fag, în valoare de 3.214,45 lei, a fost confiscată.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %