0 0
Read Time:2 Minute, 18 Second

Cum în Administrație nu există concediu, edilul comunei Mihăești s-a adaptat stilului de muncă în regim de viteză impus ani la rândul de fostul primar, Gheorghe Matei care a muncit pe brânci pentru concetățenii săi care i-au dat votul pentru mai multe mandate. Cum nu vrea să fie mai prejos decât el de unde și proverbul: „Așchia nu sare departe de trunchi!”, mai tânăra primăriță a trecut cu brio etapa de acomodare și are doar un singur gând: să nu dezamăgească. Convinsă că toți ochii sunt acum îndreptați pe ea pentru că mulți se întreabă: „Ia, să vedem ce poate fata lui tata?”, Andreea Crîmpiță a ridicat chiar ștacheta, și-a suflecat mânecile și a trecut la treabă întrucât, așa cum ne-a declarat are mult de muncă și mai ales, de demonstrat. Făcând parte din generația mai tânără, evident că gândul ei se îndreaptă către viitorul comunei, adică spre copii pentru care are pregătite multe proiecte.
Întrebată care sunt investițiile pe care le vizează a se realiza în acest prim mandat și care ar fi să zicem, „investiția de suflet”, cea la care ține cel mai mult edilul din Mihăesti, Andreea Crîmpiță ne-a declarat că pentru ea “investiția de suflet”este una dintre cele mai importante investiții și cea mai profitabilă și este investiția în viitor, în copiii noștri, în educația lor. Acesta este motivul pentru care țin foarte mult ca proiectul “Construire Școală cu clasele V-VIII” să se concretizeze pe perioada acestui mandat. Însă, în momentul de față ne axăm pe investițiile în derulare, pe care dorim să le terminăm în cel mai scurt timp, însă lucrăm în paralel și la  noi proiecte menite să aducă o îmbunătățire a calității vieții mihăeștenilor. Și aici mă refer la :
-Modernizare rețea drumuri comunale, șanțuri pereate și construire podețuri în satele Drăghici și Valea Popii;
-Refacere “Podeț cu apărători de mal” în satul Văcarea;
-Extindere sistem canalizare în satele Valea Popii si Văcarea;
-Refacere prin pietruire și balastare a drumurilor afectate de calamități;
-Relocare conducte apă și canalizare pe D.J. 738 JUGUR-DRĂGHICI-MIHĂEȘTI;
-Amenajare curte exterioară și parc de joacă la “Grădinița cu Program Prelungit”;
-Lucrări de instalare/ modernizare a sistemelor de climatizare- și racordarea la rețeaua de gaz a școlilor din comună;
-Achiziționare echipamente TIC în școlile din comună
-Creare spații de joacă în comuna Mihăești.
-Reabilitare anexa Cămin Cultural Mihăești -unde o să-și desfășoare activitatea S.C. SERVICII UTILITARE MIHAESTI S.R.L;
-Elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală;
-Modernizare și relocare echipamente RAK – rețea informatică sediu Primărie;
-Reabilitare acoperiș sediu Primărie;
-Extinderea sistemului de supraveghere video. Așadar pentru tânăra primăriță din Mihăești va fi o vară…fierbinte și asta pentru că are mult de muncă”, ne-a declara edilul Andreea Crîmpiță.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %