0 0
Read Time:1 Minute, 47 Second

Iată că, după câștigarea celui de-al treilea mandat, edilul Vasile Tudorel Miriță nu și-a luat o pauză, așa cum era de așteptat, după efortul depus pe perioada celui de-al doilea mandat în care a livrat  și finalizat  investiții …fără număr ci, și-a suflecat mânecile  și s-a pus pe muncă imediat ce  și-a asigurat  cel de-al treilea mandat de primar, lăsând pe mai târziu relaxarea.

Și-a încărcat bateriile gândit la faptul că și-a onorat toate promisiunile făcute concetățenilor săi, ba pe alocuri. a  și plusat și că, chiar dacă o parte dintre contracandidații săi au avut o campanie denihgratoare la adresa lui în speranța că-i vor determina pe locuitorii comunei să le acorde votul, la final, dezamăgirea acestora a fost pe măsura agresivității și a mârlăniei lor, pentru că nu aveau cum dărâma un om serios, muncitor, empatic, gospodar și prietenos așa cum este edilul VasileTudorel Miriță.

Spre desosebire de câmpulungeni, care au votat MINCIUNA, IPOCRIZIA, FALSITATEA și DEZASTRUL, cei din Schitu Golești, au știut să aprecieze valoarea unui edil care chiar a lucrat în ineteresul comunei sale și dovadă constă în  multitudinea de investiții finalizate la „viteza luminii” în mandatul care încă continuă.

Așadar, în momentul de față, în comuna Schitu Golești continuă o serie de investiții  care au finanțare fie europeană fie guvernamentală. Unul dintre acestea este modernizarea iluminatului stradal, un proiect cu finanțare pe AFM în urma căruia pe 30 de străzi se vor monta  150 de lămpi moderne cu led și telegestiune.

„Acum se derulează în comuna noastră o investiție finanțată de Agenția Fondului de Mediu care se ridică la circa 760.000 lei în urma căreia vor fi montate 150 de lămpi cu led și telegestiune  chiar dacă noi avem un sistem de iluminat performant au mai rămas o serie de străduțe laterale, peste 30 unde nu am reușit să modernizăm iluminatul stradal, așa încât, dacă am primit această finanțare, ne-am apucat de treabă însă, în paralel cu această lucrare se lucrează în ritm alert pe mai multe fronturi, așa cum i-am obișnuit pe concetățenii mei”, a declarat edilul Vasile Tudorel Miriță.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns